SM systém
Ahojte zeny/muzi.. mate skusenosti s cvicenim SM system? Je to podla dr. Smiška..myslim cvicenie doma s SM lanom, pripadne ci ste chodili na kurzy alebo ste cvicili podla videi? Pomohlo vam to napriklad v boji so skoliozou alebo vysunutou platnickou? Rozmyslam o zakupeni lana kedze mam skoliozu. Dakujem za odpovede 🙂
Je to výborné cvičenie, určite odporúčam, ja sama som sa vďaka nemu vyhla operácii. Ak chcete cvičiť sm systém je potrebné najskôr začať s cvičiteľom, fyzioterapeutom, ktorý Vás naučí správne cvičiť.
@komplikovana bud taká dobrá, ďakujem
@janitta
@0silvia0
dakujem pekne za odpovede
Moje decka tiez boli na 5 sedeniach u trenerky, ta ich to naucila a teraz cvicia doma
@komplikovana aj ja poporosim pridat do skupiny...
@matik3110 ahoj prave cez vikend som bola na kurze u Michala Tomulca v Piestanoch...kupila osm si lano aj podlozku...po urcite po 3 dnoch nemozem hovorit o tom ci pomaha, ale po tych 3h cvicenia s nim som si vcera uvedomila ze podvedome sa viac vystieram, rit aj brucho zapajam...tak uvidime o 2-3 tyzdne...
@sabrinka26
@kachita vyzera ze skupina nie je aktivna...😕
sobne po 2 tyzdnoch cvicenia velice chvalim - boilesti ustupuju, zvladam robit cely den, vladzem sa hyyybat aj dlhsie (napr bez problemov hodina plavania, 30 km na bicykli a bez unavy...) nieco to urcite do seba ma...klop klop (posledne mesiace som bola rada ze prejdem do obchodu...casto som musela oddychovat aj doma)
Baby, prosim vas, co cvicite SM system alebo ste cvicili, planujem tiez ist na kurz s fyzioterpeutom, ael vraj je dobre potom cvicit aj doma casom.
Prosim, kde doma ste mali elesticke lanko upnute? rozmyslam, ze nemam nic take, o co by som to mohla zachytit. dakujem za rady.
dakujem baby, praveze podlahovky mame, a ziadne kusy nabytku okrem stola, skrine maju push up systemy, takze nic okrem klucky dveri ma nenapada....ale spytam sa na kurze.
@katuska19 ahoj. My cvičíme s dcérkou denne kvôli skolioze. Chodíme k inštruktorke, zatiaľ máme od nej 4 cviky, ktoré poctivo precvicujeme každý deň. Výsledky sú - začala mať lepšie držanie tela a spevnila ❤️ len okrem sm cvičíme aj vojtovku, takže jedno s druhým.
Čo sa týka pripevnenia lana, tak treba dať pozor, aby bolo upevnené vo výške od pása dole. Takže tá kľučka asi nie je celkom dobrý nápad.
Držím palce 🙂
lano môžete skúsiť privrieť do dverí, alebo jednoducho namontovať do steny háčik vo výške lýtok.
dakujem dievcata, sme v novom byte, takze vrtanie asi nehrozi, ale spytam sa instruktorky, tiez mam skoliozu, sice chodim na pilates ale idem vyskusat aj SM.
ok a kde si bola prosim ta na kurze? ja chodim do V fit v petrzalke, ale v lete oni necvicia, nakoniec som ho upla o stolu nohu.
Ja som bola vo Falcon 1 CrossFit na Prievozskej. Robia kurzy raz za mesiac. Od septembra vraj budu robit aj skupinove cvicenia.
@sstinka https://www.modrykonik.sk/group/6829/ tu link na skupinu, klikni na - poziadaj o pridanie.

je tu sukromna skupina- bolesti chrbtice.... kde sa da docitat aj o SM systeme. Mam poprosit aby ta pridali do skupiny?