icon

Som 7 mesiacov po pôrode a stále si namýšľam choroby

6. sep 2023

Som 7 mesiacov od pôrodu, bolo to sekciou predčasne a mala som veľké komplikácie po pôrode. Odvtedy sa veľmi sledujem, riešim každú bolesť, každý opuch. Veľmi sa pozorujem a za všetkým vidím rakovinu. Veľmi si tým leziem na nervy, neviem ako prísť na iné myšlienky keďže som sama doma s malým celý deň. Muž chodí z prace az vecer. Potom premýšľam a mám o seba strach, že tu nebudem pre malého. Neviem ako z toho von. K psychológovi nechcem

tresk123
Odpoveď bola odstránená
lubkovaandrejka
6. sep 2023

Ahoj 🙂 tiez som rodila sekciou predcasne ako ty, aj ked potom som problemy nemala. Chcela som ale povedat,ze tiez mam tendenciu sa pozorovat a rozmyslat nad chorobami, hlavne, ked som sama. Velmi mi vsak pomaha, ked sa rozptylujem vecami, ktore ma bavia,ak je cas. Precitam si knihu, pozriem serial, bavi ma sledovat modu a trendy, venovat sa handmade cinnosti. Tak ak si najdes nieco, co ta bude bavit, mozno ti to pomoze odputat myslienky inym smerom 🙂. Drzim palce.

nerya
6. sep 2023

Ja som skoro 5 rokov po pôrode a umieram minimálne raz za týždeň, hlavne sa mi k tomu pridalí úzkosti a panicke ataky a to ma ešte viac vynervaci... 🤷🫣

mtn112233
6. sep 2023

Ja som po pôrode 2 roky, tehotenstvo bolo v poriadku, pôrod tak isto v poriadku prirodzený.. ale tiež mi to v tomto smere preplo.. už som si vsugerovala asi 4 druhy rakoviny, cukrovku atd..

autor
6. sep 2023

Baby prečo to je taak?? :( hormóny?

mtn112233
6. sep 2023

Neviem, možno panika že zrazu je tu človiečik pre ktorého žiješ tak si na seba dávaš pozor, prehnane sleduješ, navštevujes mudr.google, mudr MK, a ako hovori moja dr keď chces diagnózu všetky priznaky zrazu sedia 🙂

julka1982
6. sep 2023

A či sa nudíš pri predcasniatku že sa tak pozorujes?ja mám doma 24tt,500g a doteraz sa nenudim pri nej a to už ma tri roky .a v začiatkoch som nemala čas na nejaké myšlienky na seba .máš depku moja .neurológ ti tiež môže predpísať Ad.a ak to nechceš tak sa nakopnú sama.mala by si sa zamerať na svoje dieťa

marianarem
6. sep 2023

A preco nechces k psychologovi? Je to problem, s ktorym by ti vedel podla mna najlepsie pomoct prave on. Ja som tymto kedysi trpela tiez a vdaka psychoterapii som sa toho zbavila.

lydiasabolova
6. sep 2023

a nie si náhodou deprimovaná z kolotoča okolo dieťaťa? je dosť možné, že týmto len nevedomky upriamuješ na seba pozornosť, ktorá ti chýba, vieš pozornosť ako k žene, partnerke..