icon

Som hektická, veľmi uvažujem a stresujem

krstn003
12. okt 2020

Dobrý deň chcem sa spýtať strašne som hektická... nás všetky moc uvažujem plánujem stresujem kvôli maličkostiam vela krát ma musí priateľ usadiť a drzi pokial sa neukludním... stále som vystresovaná

Viete mi poradiť ako sa upokojiť nejaké rady a tipy

ernina
12. okt 2020

presne takato som aj ja...tiež by som potrebovala radu...už sa aj ja na seba hnevam...vždy si to odnesie moja rodina...z mojich nervov...všetko chcem mať tip-top...sem tam si davam magneB 6 forte....

suzie26
12. okt 2020

Tak ja mám z toho hnačky stále keď mám také stavy 🙏 málokedy niečo pomôže. Niekedy mám pocit že doslova facka by ma prebrala

bjl0803
12. okt 2020

@krstn003 nooo tak toto dobre poznám ... A ani ja si stým neviem dať rady najradšej by som bola keby mam o 10 rúk viac a všetko stíham naraz 😭 a keď nestihnem tak mám nervy .... Muž má nervy z toho ze ja mám nervy a tak dokola

limetka69
12. okt 2020

Pozrela by som si par casti modreho z neba. Vyborna terapeutka tato relacia. Vtedy si clovek uvedomi, ze ked ma zdravie pre celu rodinu a strechu nad hlavou ma vsetko. Klise? Mozno. Ale je to tak. Som ta z mala, ktora sa tesi z malickosti, ktore su v podstate velke veci. Ktore aa kupit nedaju. Dakujem ti boze. ❤️

1angelika
13. okt 2020

@krstn003 naordinuj si chróm, B - komplex a skús obmedziť mäso., a nájdi si čas na relaxáciu, meditáciu..

krstn003
autor
13. okt 2020

@1angelika ďakujem vyskúšam

ladyvi
13. okt 2020

@limetka69 co ma modre z neba s roztrzitou povahou? Ja som skor pochopila, ze tato pani je proste taka hr br, chaos, roztrzitost, a stres, ak ide mimo komfortnej zony. Zbytocny stres, zbytocne chaosenie. To je povaha. Neznamena, ze si nevazi zdravie, alebo jej chyba pokora. Jednoducho chaosi aj pri prkotinach.

ivangeline
13. okt 2020

Potom nie si hekticka ale skôr naopak,nie? Nejaké triky ako sa upokojiť si neskusala?

kaki3
13. okt 2020

Mozno by ti pomohla psychologicka tak nejako spomalit, nemat paniku hned z veci a podobne 🙂

kubkovamama
13. okt 2020

@krstn003 aj ja som stresak, väčšinou sa zaoberám vecami čo iný považujú za maličkosti a nezmysli...ak niečo nevyjde alebo vyjde len zčasti ešte dlho ma to trápi.Som taká od detstva, pravdupovediac mi nepomohlo nič,vekom sa pridalo bohužiaľ,že som ešte nervóznejšia a vybusnejsia.Velmi mi pomáha muž,väčšina rodiny o tom ani nevie,snažím sa "robiť akože nič".On to o mne vie,rozprávam mu čo ma trapi,vidí,že som v neustálom strese a obavach.On je naopak salámista,pohoďák,veci nerieši a berie ako sú.Ucim sa od neho.Skus si nájsť v okolí podobnú osobu ak to už nie je tvoj manžel.Niekto pred kým nebudeš mať zábrany o tom hovoriť a kto ti nebude vyčítať tvoje stavy.Je to veľmi veľká pomoc mať v niekom istotu.Verim,že sa aj ja pomaličky budem zlepšovať.

1angelika
13. okt 2020

@krstn003 dá sa tieto stavy riešiť naozaj stravou...mám s tým skúsenosti..

gabi000
13. okt 2020

@krstn003 ja mám tiež takú povahu bohužiaľ :(