Som hektická, veľmi uvažujem a stresujem
Dobrý deň chcem sa spýtať strašne som hektická... nás všetky moc uvažujem plánujem stresujem kvôli maličkostiam vela krát ma musí priateľ usadiť a drzi pokial sa neukludním... stále som vystresovaná
Viete mi poradiť ako sa upokojiť nejaké rady a tipy
Tak ja mám z toho hnačky stále keď mám také stavy 🙏 málokedy niečo pomôže. Niekedy mám pocit že doslova facka by ma prebrala
Pozrela by som si par casti modreho z neba. Vyborna terapeutka tato relacia. Vtedy si clovek uvedomi, ze ked ma zdravie pre celu rodinu a strechu nad hlavou ma vsetko. Klise? Mozno. Ale je to tak. Som ta z mala, ktora sa tesi z malickosti, ktore su v podstate velke veci. Ktore aa kupit nedaju. Dakujem ti boze. ❤️
@limetka69 co ma modre z neba s roztrzitou povahou? Ja som skor pochopila, ze tato pani je proste taka hr br, chaos, roztrzitost, a stres, ak ide mimo komfortnej zony. Zbytocny stres, zbytocne chaosenie. To je povaha. Neznamena, ze si nevazi zdravie, alebo jej chyba pokora. Jednoducho chaosi aj pri prkotinach.
Potom nie si hekticka ale skôr naopak,nie? Nejaké triky ako sa upokojiť si neskusala?
Mozno by ti pomohla psychologicka tak nejako spomalit, nemat paniku hned z veci a podobne 🙂
@krstn003 aj ja som stresak, väčšinou sa zaoberám vecami čo iný považujú za maličkosti a nezmysli...ak niečo nevyjde alebo vyjde len zčasti ešte dlho ma to trápi.Som taká od detstva, pravdupovediac mi nepomohlo nič,vekom sa pridalo bohužiaľ,že som ešte nervóznejšia a vybusnejsia.Velmi mi pomáha muž,väčšina rodiny o tom ani nevie,snažím sa "robiť akože nič".On to o mne vie,rozprávam mu čo ma trapi,vidí,že som v neustálom strese a obavach.On je naopak salámista,pohoďák,veci nerieši a berie ako sú.Ucim sa od neho.Skus si nájsť v okolí podobnú osobu ak to už nie je tvoj manžel.Niekto pred kým nebudeš mať zábrany o tom hovoriť a kto ti nebude vyčítať tvoje stavy.Je to veľmi veľká pomoc mať v niekom istotu.Verim,že sa aj ja pomaličky budem zlepšovať.

presne takato som aj ja...tiež by som potrebovala radu...už sa aj ja na seba hnevam...vždy si to odnesie moja rodina...z mojich nervov...všetko chcem mať tip-top...sem tam si davam magneB 6 forte....