Som po operácii karpálneho tunela a ruka nie je v poriadku
Dobrý deň som po operácii karpalneho tunela mam po 2 sérii rehabilitácii a ruka nie je v poriadku co
@zdenkakva ja som mala operovany laket, tirz nervy. Nieco podobne, fyzio som chodila na sukromnu. Prisla som do statnej, ked som to videla, to som si povedala, ze takto s nou nepohnem este rok. Viac som tam nesla. Nasla som sukromnu. Mne hned pri operacii povedali, ze uz nijdy nebude ok, nervy som mala dlho utlacene, lebo nikto nevedel prist na dg a len ma posuvali. Snazim sa robit vsetko, nezufat, makat aj ked pridu horsie dni. A tie ma teraz v zime cakaju, vkuse voda v lakti, bolesti. Musis sa zatat a prekonat to. Drzim palce, viem cim si prechadzas.
@zdenkakva ahoj,ako je vám po operácii prosím,tiež mám ísť ale mám strach ale bolesti nemám len trpnutie.
@zdenkakva ahoj,ako je vám po operácii prosím,tiež mám ísť ale mám strach ale bolesti nemám len trpnutie.
@vieramikloskova ahoj stále nie je lepšie idem znova na vyšetrenie ci to mam dobre spravené tak uvidím co bude ďalej
@vieramikloskova ahoj stále nie je lepšie idem znova na vyšetrenie ci to mam dobre spravené tak uvidím co bude ďalej
@zdenkakva no toho sa bojím, ale mne už strašne prsty trpnu, boleti nemám len tprnutie ale strašne
@zdenkakva no toho sa bojím, ale mne už strašne prsty trpnu, boleti nemám len tprnutie ale strašne
@vieramikloskova Dr. Sarno, Alan Gordon, Nicole Sachs. Pozri si na youtube. Na 100% pomôže ak pochopíš o čo tam ide.
@vieramikloskova ahoj ak môžte tak choďte čím skôr ja som sa dostala neskoro na operáciu už som mala celú ruku opuchnutu a nič som už nemohla zobrať do ruky a bolesti ani nehovorím no hrôza a sú čakacie doby tak 2 až 3 mesiace
@vieramikloskova ahoj ak môžte tak choďte čím skôr ja som sa dostala neskoro na operáciu už som mala celú ruku opuchnutu a nič som už nemohla zobrať do ruky a bolesti ani nehovorím no hrôza a sú čakacie doby tak 2 až 3 mesiace
@zdenkakva a ako je vám
@zdenkakva a ako je vám
@vieramikloskova ja stále nedám ruku do päste

Dr. Sarno, Alan Gordon, Nicole Sachs. Pozri si na youtube. Na 100% pomôže ak pochopíš o čo tam ide.