Som tehotná, už 3 týždne ma trápi suchý kašeľ
Ahojte dievčatá. Chcela by som sa spýtať na suchý kašeľ ktorý ma trápi už asi 3 týždeň. Momentálne budem končiť 3. mesiac tehotenstva. Najskôr som tomu neprikladala dôležitosť keďže sa jednalo len o také príležitostné ,,pokašliavanie". Myslela som že to vyrieši dostatok čaju a teplého oblečenia. Ale už sa to ťahá 3. týždeň a zdá sa že sa to trošku zhoršilo. Myslíte že si môžem sama ,,naordinovať" detský kalciový sirup?
Ahoj z vlastnej skúsenosti určite neodkladne choď k obvodnému lekárovi! Bola som v 14tt a bolelo ma len v hrdle, váhala som či treba ist len kvôli hrdlu k lekárke a dodnes som rada, že som tak urobila! Urobila mi crp test a mala som hodnotu 56,takyto vysoký zápal v tele môže v začiatkoch tehotenstva spôsobiť bud predčasný pôrod / v mojom prípade by som o malinkú vtedy prišla(ak by som nešla vtedy k lekárke). Musela som brat atb,ajked nie som ich zástancom, ale zachránili mi bábätko.Takže moja rada znie,aby si v tehotenstve nič nepodceňovala ani ten "kašlik".
Odporucam nasivin sirup, bylinkovy mna tak drhlo ze som myslela ze sa zadusim v 6tt, pri tomto sirupe 2 dni a bolo po kasli a to som aj hlas uz stracala

Ja som mala v druhom trimestre tiez kaslisko skoro mesiac no ak sa ti zhorsil chod k dr nic si neordinuj sama urobi ti CRP a bude vediet ci treba atb alebo nie... ja som mala3 dnove a na kasel som pila vela caju a pastilky stop kasel ten isty sirup