icon

Spánok s pozíciou hlavy na juh

sofiapp
10. mar 2021

Nie som zástancom nejakých povier a podobným veciam.
Ale počula som, že ani zo zdravotného hľadiska nie je vhodné mať posteľ otočenu na juh.
Preto sa chcem opýtať či tu je niekto kto spí s hlavou smerovanou na juh? Ako sa vám spí?

ivkazba
10. mar 2021

Ja a spí sa mi tak isto, ako keď som mala predtým otočenú hlavu na východ. Apropo... píšeš, že si počula, že ani zo zdravotného hľadiska nie je vhodné mať posteľ otočenu na juh - ozaj by ma zaujímal vedecký resp. medicínsky zdroj tejto informácie.

sofiapp
autor
10. mar 2021

@ivkazba úprimne mne to povedal svokor takže neviem odkiaľ to mal, ale ma to prekvapilo a keďže robíme spálňu tak som chcela počuť skúsenosti.. :D

viestta
Odpoveď bola odstránená
lindous
10. mar 2021

Ja som toľkokrát prerábala izbu, že som posteľ mala pootáčanú hádam na všetky svetové strany a vždy sa mi spalo úplne rovnako 😂 Ale ak tomu niekto verí, tak vtedy to asi vplyv má, proste placebo

sofiapp
autor
10. mar 2021

@lindous pravda. Tak som rada že to je nejaký výmysel a ja si môžem zariadiť izbu podľa predstáv 😂😂

ivkazba
10. mar 2021

@lindous presne tak, veľmi veľa vecí je v hlave.

asia83
10. mar 2021

@sofiapp U rodičov som mala tak otočenú posteľ a spalo sa mi lepšie ako teraz (teraz mám na západ). Absolútne by som tomu neverila.

nafka0483
10. mar 2021

:D :D :D cize ked ma niekto byt/dom orientovany tak, ze spalna vychadza na juh a nevie inak otocit postel, tak sa musi odstahovat a nikto iny sa tam nastahovat nemoze aby to zo zdravotneho hladiska neskodilo? :D
Mam postel otocenu hlavou na juh a spi sa mi paradne :D mala som predtym na zapad, na juh, na vychod aj na sever a kvalita spanku so svetovou stranou nesuvisela nijak.

medulienka81
10. mar 2021

@sofiapp hovorí sa , že kde si v byte lahne pes tam sa bude dobre spinkať 🙂

sofiapp
autor
10. mar 2021

@nafka0483 asi stačilo že si pán zmyslel a bolo tak ako psychika kázala 😆

deti95060810
10. mar 2021

v obyvačke na gauči mám hlavu na juh a VŽDY mi tam padnú oči ani neviem ako...možno to bude tým progr. čo dávajú v telke...🙂