Spôsobuje vám problém s krčnou chrbticou aj problémy s rovnováhou?
20. nov 2019
Dobry den, chcem sa opytat tych co maju problemy s krcnou krpticou, ci maju problem s rovnovahou, pocit kymacania a zalahnutym tlakom na ucho. ĎAKUJEM
@90909 dakujem pekne velmi si mi psichycky pomohla, aby som si nemamyslala, tu nestabilitu, ze to je nieco ine. Zatial zvicim co mi dali na rehabilitaciach uz som zalala 3 krat za den a na bud. tyzden idem k fizioterapeutke. Dokonca chcem zmenit pracu. Uz som druhy mesiac doma. Objednala som sa u ortopeda aby som upravila postavenie tela,ci korzetom alebo niecim. Este raz pekne dakujem za odpoved.
v prvom rade krcna sa nelieci vodoliecbou..jedine suche teplo..ak su zavrate..pit vela vody..pravidelne cvicenie krcnej chrbtice ktore najdete na youtube..a na zavrate betahistine si dajte predpisat

@lulu107 Ano mam. Az na to zalahnutie. Ale ten pocit nerovnovahy je nesmierne neprijemny, stracam stabilitu aj na schodoch. Mam zle drzanie tela a pretazujem krcnu chrbticu tym ze sa zaklanam. Vyriesila som to cvikmy na vnutorny stabilizacny systém a SM systemom, ale teraz nemam možnosť cvicit a opat sa mi tieto stavy vracajú. Treba sa naucit uvolnovat krcne svalstvo, poradit sa s fyzioterapeutom