icon

Stav po Covide-19

eva179179
6. sep 2022

Ahojte, prosím,poradte mi. Mala som covid pred 3tyzdnami. Stále cítim ako mi zatekaju hlieny, nekaslem až tak často, ale aj tak ma boli hrudník trosku a som prichropnuta. Hlieny aj vyplujem, proste ich tak cítim veľa v ústach.
Veľa pijem, dávam si solmucol. Doktorka nepracovala 3 týždne, nezdvíha telefón a nedá sa mi k nej dostať najbližšie dni. Neviem, co by som si mohla dat, aby to prešlo. Prípadne, co Vám pomohli, aby ste boli fit. O mesiac začínam v novej práci.
Ďakujem

kundiboo
6. sep 2022

@eva179179 mne najviac pomohli veľké dávky vitamínu D a huba reishi a ešte zinok...ale teda unavená po covide som bola dobrý mesiac , aj mi potom začali padať vlasy asi 3m od covidu a na to zabral coenzym q10

katulienkax
6. sep 2022

Zatekanie hlienov ja mávam po každej skoro každej nadche aj celý mesiac po. Čo sa týka kaslania muž kašľal skoro 2 mesiace a žiaden covid nemal. Toto sú bežne následky hocijakého prechladnutia aj chrípky

eva179179
autor
6. sep 2022

@katulienkax ďakujem 🙂👍

eva179179
autor
6. sep 2022

@kundiboo ďakujem 👍👍

nikool701
6. sep 2022

@eva179179 Ahoj. Ja som po covide 3 tyzdne, no preslo mi to do anginy. Stratila som sice cuch a chut,no ten hnusny hnisavy hlien v ustach a v nose som citila😐 Ja som brala ATB Augmentin a volnopredajny Sinupret. Mne to do tyzdna pomohlo.

lasoli
6. sep 2022

@eva179179 no skus na rozpustenie hlienov nieco,solmucol,sinupret skus sa aj inhalovat,

andreab23
12. sep 2022

@eva179179 ja by som vám odporúčala produkt z LR aloe vera gel imunne ma super recenzie