icon

Sťažené dýchanie, nevoľnosť a bolesť hlavy

nelly14
18. nov 2021

Dobrý deň.Včera večer ako som si ľahla do postele.zacalo sa mi ťažšie.dychat,tlak na.hrudi, pocit na vracanie a začala ma bolieť hlava.Bola som do rána hore.Mam 20 rokov.Nevie mi niekto stymto poradiť? Ma s takýmto niečím niekto skúsenosť?

zuzikak
18. nov 2021

Si normalna ??? Tu ti nikto do zaludka nevidi. Smer pohotovost !!!! ak sa ti tazsie dycha. Spravia ti vsetky potrebne vysetrenia. chod hned a necakaj na mailove odpovede SAKRA !!!!!!!!

simonka2000
18. nov 2021

@nelly14 ja som mala to isté keď som mala 19, prve som myslela, že som dostala infarkt ☹️, no nakoniec mi zistili “len” tetániu. Novodobý problém mladých …v každom prípade, išla by som na pohotovosť ak sa ti to pred tym nikdy nestalo …aspoň spravia EKG, odber krvi atď., neriskovať, mne nakoniec dali len diazepan na ukľudnenie …

nelly14
autor
18. nov 2021

@simonka2000 no mne diagnostikovali tetaniu v 15.rokoch ale nikdy som takýto stav nemala.

nelly14
autor
18. nov 2021

@simonka2000 a robili mi vyšetrenia asi 3 roky dozadu a ze všetko mam ok EKG krv..

katka1389
18. nov 2021

@nelly14 robila si si test na covid moja lebo mozem mat zaciatok.Ak nie treba zavolat lekarovi.....

katka1389
18. nov 2021

@katka1389 ak to mavas castejsie mozes mat niečo važnejšie....

kristin00
18. nov 2021

@nelly14 Mávam to isté.. Ja to mám z tetánie a PP. Samozrejme ak sa to stalo prvý krát, určite vyhľadaj lekára. Ak bude všetko v poriadku tak treba hlavne kľud a dobrý je na to Magnosolv 🙂 Hlavne nestresuj, nemusí to byť nič vážne

aurelka1
5. aug 2024

@simonka2000 Zdravím ako sa dnes máte prešlo stále to mám skoro každú noc je to veľmi hrozne prešlo vám to ako ste to zvládli

aurelka1
5. aug 2024

@nelly14 ahoj ako to všetko dopadlo ak sa smiem spýtať ja to mám skoro každú noc som stroho zúfalá mám to už 4 mesiac nevládzem a ako náhle to príde stále ten strach príde neviem si nato zvyknúť