icon

Strata farby znamienok až vyblednutie, skúsenosti?

katimka
23. okt 2018

Mate s tym niekto skusenost? Ze vam znamienka blednu? Dakujem za kazdu odpoved.

mummy01
23. okt 2018

Akokolvek sa znamienko meni treba spozorniet. Navstiv lekara

h_petra
24. okt 2018

@katimka okamžite ku kožnému!!!

katimka
autor
24. okt 2018

@h_petra bola som este vcera... Kozna to pripisuje strate pigmentu, idem na vysetrenie so stitnou zlazou, len som chcela vediet, ci ma niekto podobnu skusenost...

vams
24. okt 2018

@katimka aj ja som tak mala, celkom akoby sa stratilo a okolo neho mám biele koleso.

katimka
autor
24. okt 2018

@vams ja mam jedno tiez take s asi 5 dalsich bledne... Boli ste s tym pri koznej? Ze co od toho mozem cakat ☹

vams
24. okt 2018

@katimka veď práveže som s tým nikde nebola

zaburiatko15
12. sep 2019

@katimka ahoj prosim ta ako si dopadla??dakujem

katimka
autor
12. sep 2019

@zaburiatko15 kozna to uz viac neriesila, nakolko som mala dobre vysledky, co sa tykalo stitnej zlazy. Ze to sa stava, ze niekomu bezne za cely zivot zmizne par znamienok... Len sa treba chranit viac pred slnkom a natierat pokozku 50-kou faktorom... O mesiac pojdem znovu na kontrolu so znamienkami, ale za ten rok ja osobne ziadne ine viditelne zmeny nevidim.

zaburiatko15
13. sep 2019

@katimka mne sa akoby stratilo..zbledlo a ostala akoby pigmentova skrvna..doktorka ma poslala s tym na vysetrenie na onkologiu

katimka
autor
13. sep 2019

@zaburiatko15 Fakt? ☹ a uz ste boli? Date mi potom prosim vediet, ako ste dopadli?

zaburiatko15
13. sep 2019

@katimka vam ako vybledlo??jasne dam vediet..hadam to nic nebude

katimka
autor
13. sep 2019

@zaburiatko15 ja som si po opalovani vsimla, ze sa mi urobilo biele miesto okolo znamienka... Neviem kedy sa to zacalo diat, ja som si to vsimla v jeden den, ze tam mam biele miesto. Mam ho totiz na chrbte, takze nie je moc viditelne...

demetria
13. sep 2019

@katimka
To, co mas, je Suttonov nevus.
Preskroluj sa k tomu v texte tu:
https://hnonline.sk/expert/21375-nevinne-znamienka

katimka
autor
13. sep 2019

@demetria dakujem krasne, super clanok 😉

cypercanka1
11. jan 2020

Neviete niekto co môže byt toto na znamienku? Teraz som to nasla pri sprchovaní a hrozne som sa zľakla. V pondelok volám na kožné ale predsa ci ma niekto s týmto skúsenosti? Ďakujem

sima810
Autor odpoveď zmazal
sima810
24. máj 2021

@cypercanka1 dobry vecer,aj mne sa zrobila taka biela bodka ako ste dopadla

cypercanka1
5. jún 2021

@sima810 odišlo to samé už to tam nemam