Sú toto strie?
Vek s tym nema nic... Ja som mala na bokoch uz v 12 rokoch.. co mi rychlo prdel narastla... Paradoxne po dvoch tehu vo vyssom veku mi pnepribudla ani jedna... A to som ocakavala, ze budem mat brucho po mame... Tej sa ich pocas tehu narobilo vela...
strie niesu len chudnutim ale i priberanim ci inym popraskanim koze.... jedine co pomoze natierat kozu nech je elastickejsia ..ale aj tak vacsinou je to dedicne - stav pokozky a mozes sa aj v svatenej vode macat a aj tak tam budu .. hold telo je telo
Mne sa strie objavilo este na zakladnej skole, ked som velmi zhurta vyrastla, najprv iba na kolenach a nasledne aj na bokoch. Dalsie sa objavili na zadku, ked som na strednej troska pribrala. Mam ich dodnes a som rada, ze ich aspon po porode nemam na bruchu 😁. Takze ak su to tvoje prve, tak mozes byt rada...btw podla mojho muza su strie sexy, takze ja uz fakt neriesim 😅.
@citron25 to je asi taka blbost, ako keby som ja napisala, ze sa mi cvicenim predlzia nohy a moja postava hrusky zmeni na postavu stihlej modelky s malou ritou 🤦.
ale dá sa aj od cvičenia strie získať.Ja som sa tak krútila na rotane že si vyformujem postavu a to som nebola ani pribratá normálne chudá a presne v tých miestach sa mi porobili ale dala som si ich odstrániť.Takže dá sa dnes už aj to
Mne sa tiež spravili z rýchleho rastu na základnej. Potom po pôrode som ako zebra a už neriešim. Mám 31. Táto doba príliš rieši nepodstatné veci. Za jednu striu sa svet nezrúti,za pár rokov ju pravdepodobne ani nebude vidno.

Ano a co ked nemas este ani 30? Klud, nic strasne