Suché a červené očné viečka
Máte alebo mali ste niekto rovnaký problém ako mám momentalne ja? Mám vkuse červené a suché očné viečka, najprv som si myslela že mám podráždené od čistiaceho gélu ale odvtedy som si ho vymenila už asi aj trikrát a problém ešte stále pretrváva. Skúšam si na viečka dávať krém ktorý si dávam aj na tvár taký ľahký od isntree aqua gel cream ale trošku to niekedy aj štípe ak si to dám a potom mám po čase znovu suché viečka. Vyzerá to ako keby som mala nejaké ružové očné tiene. Aj dnes ráno som sa zobudila s tým že ich mám mierne červené a normálne sa mi z tých viečok šúpe dole koža. Viete mi niečo poradiť nejaký krém poprípade mastičku a že od čoho ich mám také červené a suché hocikedy cez deň?
Skin cap mi pomohol
Máš ich aj opuchnuté? Bude to alergia na kozmetiku, alebo na niečo, čo si zjedla, príp. roztoče, prach... Bola si na alergológii otestovať sa?
@bernadettnovakova očný ekzém mi zhoršoval stres, často sa to objavuje pri chronickom strese. Všimla som si, že aj po sladkom a múčnom jedle keď som to prehnala. Pomohli probiotika a protizápalová strava, samozrejme vyhýbať sa stresovým situáciám. Skús bio jojobový, alebo bio ricinový olej.
@bernadettnovakova presne ako ja. Krem allergika, ak si jeden den nedam uz mi to zacina znova. Mas aj padnute viecka? Ja ano a dr.povedala ze to trenie to zhorsuje ze si mam dat zoperovat viecka...to sa mi teda moc nechce tak kremujem a na odlicenie som musela vyberat dlho vhodne odlicovadlo ktore mi to nezhorsuje. U mna bioderma.

Allergika krem na ocne viecka alebo Bioderma atoderm intensive eye, nedavat teraz na viecka kozmetiku