Sulpirid 50 mg denne
Ahojte. Je tu niekto kto uziva Sulpirid 50 mg denne? Mate z toho neziaduce ucinky?
Dakujem za slusne odpovede.
Ja užívam a mám vysoký prolaktín z toho. Ale inak žiadny problém
Ja užívam a mám vysoký prolaktín z toho. Ale inak žiadny problém
@anonym_b8600b
@anonym_b8600b je táto téma aktuálna?? Ďakujem
@anonym_autor
@anonym_autor radsej anonymne😀ja uzivam .Pozitiva😀citim sa super 👍konecne som zacala zit😀negativa😀nemam menzes to je asi pozitivum a pribrala som ine vedlajsie ucinky ani nie.Ale hovorim si hlavne ze som v pohode co z toho ked som bola chuda ale bola som vyklepana troska.
@anonym_a985c4 mozem sa spitat kedy vam zabral
Je možné, že z neho vypadávajú vlasy? Kvôli vysokému prolaktínu? Zaberá asi po 2t.
Je možné, že z neho vypadávajú vlasy? Kvôli vysokému prolaktínu? Zaberá asi po 2t.
@anonym_autor vam vcom pomohol lebo ja mam depresiu a zaludok ma boli
@anonym_autor vam vcom pomohol lebo ja mam depresiu a zaludok ma boli
@michaela404 mne pomohol na depresiu a na uzkosti, plus myslim take kolisanie nalady. Ale po 3/4 roku prisli neziaduce.
@michaela404 mne pomohol na depresiu a na uzkosti, plus myslim take kolisanie nalady. Ale po 3/4 roku prisli neziaduce.
@anonym_autor ake neziaduce ucinky
@anonym_autor takze pri tomto lieku ste bolo uz po 2 tyzdnoch poriadku lebo ja som teraz taka len lezim nic ma nebavi
@anonym_autor takze pri tomto lieku ste bolo uz po 2 tyzdnoch poriadku lebo ja som teraz taka len lezim nic ma nebavi
@michaela404 nie nebola som ok, to nie je carovny prutik, ale bolo to lepsie. Neziaduce - kompletne rozhodene hormony, naliate tazke prsia, laktacia z prs, pribratie na vahe, vyrazny PMS, bolestiva a dlha menstruacia, padanie vlasov.
@michaela404 nie nebola som ok, to nie je carovny prutik, ale bolo to lepsie. Neziaduce - kompletne rozhodene hormony, naliate tazke prsia, laktacia z prs, pribratie na vahe, vyrazny PMS, bolestiva a dlha menstruacia, padanie vlasov.
@anonym_autor a to ste mali hned po nasadeni ci po tych 2 tyzdnoch
@anonym_autor a to ste mali hned po nasadeni ci po tych 2 tyzdnoch
@michaela404 neziaduce, zhruba po par mesiacoch, asi po 4-5…
@michaela404 neziaduce, zhruba po par mesiacoch, asi po 4-5…
@anonym_autor aj tak to beriete ci vam to zmenili

@anonym_autor
@anonym_autor radsej anonymne😀ja uzivam .Pozitiva😀citim sa super 👍konecne som zacala zit😀negativa😀nemam menzes to je asi pozitivum a pribrala som ine vedlajsie ucinky ani nie.Ale hovorim si hlavne ze som v pohode co z toho ked som bola chuda ale bola som vyklepana troska.