Súvisia migrény s očkovaním proti Covid-19?
Pekný podvečer prajem. V roku 2021 som bola očkovaná 2x proti covid 19. Aj napriek tomu som ho 2x prekonala. Lenže odvtedy (to som si uvedomila až dnes keď sa ma lekárka pýtala) trpím silnými migrénami a tie začali mesiac po druhej dávke. Čím viac času prechádza tým sú epizódy dlhšie a bolestivejsie. Myslíte že to má súvis?
@anonym_autor samozrejme môže mať.
@anonym_7505d3 dosť ma nahlodala lekárka keď sa ma pýtala kedy mi to začalo a kedy som bola očkovaná. Za ten prvotný bod som považovala úraz ktorý sa mi vtedy stal a hneď na to prišli prvé bolesti a odvtedy sa opakujú a silneju. Lenže to bola asi len náhoda a 4 lekári nezávislé od seba povedali ze to na 100% urazom byt nemohlo. Vtedy som bola doma na materskej čiže stres ohľadom práce chorôb škôlok som nemala. Nespájala som si to vôbec s tým očkovaním
A samozrejme, nemusí to mať s tým nič spoločne
Možné vedľajšie účinky
Veľmi časté (môžu postihovať viac ako 1 z 10 osôb):
- opuch v podpazuší,
- bolesť hlavy,
- nevoľnosť,
- vracanie,
- bolesť svalov a kĺbov a stuhnutosť,
- bolesť alebo opuch v mieste podania injekcie,
- pocit veľkej únavy,
- zimnica,
- horúčka.
https://www.sukl.sk/buxus/docs/Bezpecnost_lieko...
@anonym_autor jedna americka novinarka, napisala knihu Pfitzer papers...taka cervena kniha. Ta kniha je vyňatok zo spisu 450 000 stran, co po prehratom.sude Pfitzeru v USA mali polrikazane zverejnit. Tie papiere skumalo 2500 dobrovlnikov... samotny Pfitzer chcel, aby sa tie ich dokumenty zverejnili o 75 rokov, aby sa odstupom casu nato zabudlo, ale neuspel. V tej knihe je sokujuce cislo vsetkych neziaducich ucinkou na ich vakcinu. Tak isto aj mnozstvo informacii, co vyvracaju klamstva sirene nasou vladou na podporu vakcinacie. Kazdy co si to precital... priznal, ze antivax mali pravdu skoro vo vsetkom.
Takze ano, je to mozne, ze si jedna z mnoho milionov, co bola vakcinou poskodena... a teraz si presne tam, kde nechces byt, lebo to v tebe stale je a neustale pracuje. Realita je taka, ze sa ti to mozno zlepsi, alebo mozno nie...to nik nevie.
@anonym_7505d3 dosť ma nahlodala lekárka keď sa ma pýtala kedy mi to začalo a kedy som bola očkovaná. Za ten prvotný bod som považovala úraz ktorý sa mi vtedy stal a hneď na to prišli prvé bolesti a odvtedy sa opakujú a silneju. Lenže to bola asi len náhoda a 4 lekári nezávislé od seba povedali ze to na 100% urazom byt nemohlo. Vtedy som bola doma na materskej čiže stres ohľadom práce chorôb škôlok som nemala. Nespájala som si to vôbec s tým očkovaním
@anonym_autor nuž, môže,nemusí. Ale tiež to mám v rodine a zhodou okolností tiež po očko. K tomu problém s očami degen.makuly. Nezvratné 😞. Ale som rada ak lekári sa k tomu začínajú vyjadrovať a nestrkajú hlavu do piesku.
@anonym_autor jedna americka novinarka, napisala knihu Pfitzer papers...taka cervena kniha. Ta kniha je vyňatok zo spisu 450 000 stran, co po prehratom.sude Pfitzeru v USA mali polrikazane zverejnit. Tie papiere skumalo 2500 dobrovlnikov... samotny Pfitzer chcel, aby sa tie ich dokumenty zverejnili o 75 rokov, aby sa odstupom casu nato zabudlo, ale neuspel. V tej knihe je sokujuce cislo vsetkych neziaducich ucinkou na ich vakcinu. Tak isto aj mnozstvo informacii, co vyvracaju klamstva sirene nasou vladou na podporu vakcinacie. Kazdy co si to precital... priznal, ze antivax mali pravdu skoro vo vsetkom.
Takze ano, je to mozne, ze si jedna z mnoho milionov, co bola vakcinou poskodena... a teraz si presne tam, kde nechces byt, lebo to v tebe stale je a neustale pracuje. Realita je taka, ze sa ti to mozno zlepsi, alebo mozno nie...to nik nevie.
@arek00 áno,hovorila o tom aj Liana Laga vo videu. Už je veľa info. Hlavne teda v zahraničí. Je mi to veľmi ľúto . Poškodených z môjho okolia.
@arek00 no, sú ľudia, ktorí sa cítia po očkovaní super, chránení. Som rada za nich. Lebo aj psychika je mocná. Smutnejšie mi je z tých, čo cítia, že nie všetko je ok 😔
A chceli by vrátiť čas. Mám to s mamkou 😔
vo vedľajších účinkoch je aj ochrnutie tvárového nervu, otcovi priateľky ochrnula polovica tváre
@arek00 no, sú ľudia, ktorí sa cítia po očkovaní super, chránení. Som rada za nich. Lebo aj psychika je mocná. Smutnejšie mi je z tých, čo cítia, že nie všetko je ok 😔
A chceli by vrátiť čas. Mám to s mamkou 😔
@anonym_7505d3 tu je otazka, že ludia co sa citia po vakcine super, či ozaj vakcinu dostali a nie placebo. Bolo preukazane, ze po svete sa distribuovali vakciny s nie rovnakym zlozenim, nedodrzanou spravnou skladnostou, nevhodna teplota co spvosobilo jej degradaciu...to moze mat vplyv na jej neucinkovanie a mnostvo ludi bolo, hovorim mozno uchranenych od negativnych ucinkov. Preto sa citia niektory super, im nic neni a popri tom maju len od boha stastie na ten bordel, co sa dial hromadnou vakcinaciou po celom svete co totalne posrali.
Normalne verim, ze o 50 rokov sa bude historia vyjadrovat, že covid v rokoch 20 az 21 porazila len vakcina.
@anonym_7505d3 tu je otazka, že ludia co sa citia po vakcine super, či ozaj vakcinu dostali a nie placebo. Bolo preukazane, ze po svete sa distribuovali vakciny s nie rovnakym zlozenim, nedodrzanou spravnou skladnostou, nevhodna teplota co spvosobilo jej degradaciu...to moze mat vplyv na jej neucinkovanie a mnostvo ludi bolo, hovorim mozno uchranenych od negativnych ucinkov. Preto sa citia niektory super, im nic neni a popri tom maju len od boha stastie na ten bordel, co sa dial hromadnou vakcinaciou po celom svete co totalne posrali.
Normalne verim, ze o 50 rokov sa bude historia vyjadrovat, že covid v rokoch 20 az 21 porazila len vakcina.
@arek00 to ja všetko viem, len tu sa treba opatrne vyjadrovať.
Tak a teraz sa rozpíšte antivaxeri 😅
@martinka13 kto je podľa teba antivaxer? Definuj! Či snáď ten, ktorý si dovolí tvrdiť na základe svojej skúsenosti, že po covid vakcíne má zdravotné problémy?
@martinka13 autorka sa pýtala,ja som odpovedala. Slušne.
@martinka13 autorka sa pýtala,ja som odpovedala. Slušne.
@anonym_7505d3 nech sa páči..
Antivaxer je dehonestujuca nalepka človeka, čo ma iny nazor. Ale tu predpokladam, ze autorka myslela antivaxera cloveka takeho, co odmietol len covid vakcinu, o ktorej tu je rec. Dovolim si tvrdit, ze toto oznacenie je nespravne a ma za ulohu len rozprudit negativne emocie veduce k hadkam. Pod ruskom anonimity je clovek odvazny a jeho prejav je zvacsa urazlivy a nie kontruktivny. Netreba reagovat... a ked tak len slusne.
Antivaxer je dehonestujuca nalepka človeka, čo ma iny nazor. Ale tu predpokladam, ze autorka myslela antivaxera cloveka takeho, co odmietol len covid vakcinu, o ktorej tu je rec. Dovolim si tvrdit, ze toto oznacenie je nespravne a ma za ulohu len rozprudit negativne emocie veduce k hadkam. Pod ruskom anonimity je clovek odvazny a jeho prejav je zvacsa urazlivy a nie kontruktivny. Netreba reagovat... a ked tak len slusne.
@arek00 ja vždy reagujem len slušne.
@anonym_autor ja si myslím, že práve to očkovanie je náhoda.. a úraz mi príde ako relevantnejši dôvod. V mojej bubline nemá nikto ťažkosti po očkovaní, ale zas ľudia okolo mňa dbajú na prevenciu… nie že nazeriem sa a keď mi bude zle pankreolan to istí a podobný prístup.
U mna mali migreny suvis s tehotenstvom 😅
Ockovali ma 2x migreny som mavala aj pred ockovanim, po ockovani dokonca aj menej lebo viem co mi ich vyvolava - stres, obdobie kedy horsie spim, a pod.
@anonym_autor ako dlho si bola po pôrode keď sa spustili migrény? Mne sa migrény pomaly po pôrodoch stupňovali asi rok po druhom pôrode začali byť časté a zlé. Bolo to v roku 2010 takže covid ešte nejestvoval.. ale aj covid vie narobiť šarapatu s cievami
Migrény som mala už dávno pred covidom.
@arek00 pravdu pìšeš. Smutné, že slovenská spoločnosť nie je pripravená prijať, alebo aspoň uvažovať v 0,0001 % v iných intenciách a rozmeroch. Uznať, že nič nie je len čierne a biele.
Možné vedľajšie účinky
Veľmi časté (môžu postihovať viac ako 1 z 10 osôb):
- opuch v podpazuší,
- bolesť hlavy,
- nevoľnosť,
- vracanie,
- bolesť svalov a kĺbov a stuhnutosť,
- bolesť alebo opuch v mieste podania injekcie,
- pocit veľkej únavy,
- zimnica,
- horúčka.
https://www.sukl.sk/buxus/docs/Bezpecnost_lieko...
@anonym_ba4398 pises vedlajsie ucinky po podani,nie 5 rokov po🙈
@anonym_autor urcite bolo lepsie si zhanat informacie pred ockovanim, ale chapem ten tlak a manipulacia boli obrovske. Citala som ze existuju nejake kury aby vakcina aspon trosku vysla z tela. Myslim ze to bolo homeo. Skor by som isla do osvedcenych vitaminov a vyz.doplnkov

@anonym_autor samozrejme môže mať.