Syndróm polycystických vaječníkov (PCOS) sa po pôrode zhoršil
Ahojte prosím vás ako mám riešiť pcos trpím tým uz skoro 15 rokov nikdy sa nenašiel správny liek vraj po pôrode sa malo všetko upravity už 3 mesiace po pôrode a stále meškajú ;( nechápem že chlapi si pichaju injekcie hormonálne ktorý sa chcú preoperovat zmeniť pohlavie ako ich dostanú čo to vlastne je za systém veď ovek by dal aj 1000€.aj neviem kolkomlen aby mu pomohla liečba.
Chodila som ku kožnej nič ...endo.vaerko štítna nič za 15 rokov som sa nachodila kade tade a nič.... Jedine čo som dobojovala bol siofor a schudla som 20 kg a nikto mi o tom nikdy nepovedal až kým som to riešila v KE Gyncare pred umelým oplodnenim ;(
Podľa teba muži preoperovaní na ženu majú menštruáciu?
Tri mesiace po pôrode ešte nemeškajú… telo sa este poriadne ani nespamatalo, vydrž.
Ja som podobny pripad.3deti a menzes sa neupravil zvysil sa mi este ktomu testosteron a pribrala som 😪
@anavixy nejde o menštruáciu aleuz 15 rokov bojujem. Príznakmi pcos vlasy atď .... A chodila som po Slovensku všade povedali že sa nedá nič robiť a žiadne umelé hormóny niesu! Ale pre tých čo sa idú dať preoperovat si veď na YouTube všetko ukazujú čo si povhaji aké lieky majú nechápem tomu.
@trojnasobnamama no presne ;( lekári mi hovorili furt že keď budem tehotná všetko sa upraví figu.....

@annkajanik 3 mesiace po porode ani vacsina uplne zdravych zien nema ukazkovy cyklus.. daj tomu este cas