Tetánia a pocit na vracanie
Ahoj, v oktobri ma začalo napínať, trvalo to každy deň 2 tyždne-sono brucha, rtg, krv a tam mi ukazalo podhranične magnezium, som tušila ze mam tetaniu, lebo od 15 niekedy som sa nedokazala nadychnut, to uz uplne preslo. Ale nakoniec som s tymto bola v oktobri u neurologicky a povedala ze jednoznacne EMG, vysla mi tetania najtažsieho stupna. Od toho oktobra sa vela polepsilo, ale doteraz sa z toho lížem. Ostalo mi tak divno v hrdle, ked pokasliavam a hlavne zrana napr aj hlieny, je mi z toho dost nechutne a keby som sa opustila, tak ma napne. Ale uz nejako logicky to je lepsie a najviac sa mi pohorsi, ked som v strese a najma, ked sa nevyspím….vtedy moze prist aj napínanie. Tieto stavy mi dokaźe zhorsit aj cudzie prostredie, teraz sme boli na jednom pobyte ale v penzione a na izbe bol taky divny puch, niekolkokrat mi z toho prislo po vstupe do izby skoro nevolno, nastastie bez napinania. Ako si vysvetlit tieto stavy? Rozmyslala som ist na gastro, ale bojim sa. Paradoxne som pribrala odvtedy asi 1kg, asi aj lebo som zacala cvicit, to mi pomaha… mali ste aj vy taketo stavy? Preslo to uplne? Bolo to z tetanie? Nastastie jem normalne praveze, aj mi chuti.. ale obcas mam aj stavy, kedy sa citim vylakana, v nerovnovahe, vtedy mi nechuti, ale to je sem tam nastastie… Zvlastne je, ze prerabame a je to extrem, kopu prachu, bordel a uz viackrat po sebe sa mi stalo, ze aj ked som ok, pridem tam a nechuti mi jest, tak akoby sa mi oslabi žaludok a je mi nevoľno… rychlo odtial potom prchaˇ preč… prečo sa mi toto deje a čo to znamena :(

@lhea ahoj, tiez mam tetaniu a rano mavam pocity na grcanie, potom to ustupi, ale vacsinou mam tlak okolo korena nosa, celodenny, tlak v hlave, tiez pichanie pri srdci, ci bolest rebier, mravcenie na jazyku, na hlave, tvari , tiez je to horsie, ked stresujem a malo alebo zle spim. A alkohol musim obchadzat oblukom, lebo ked si dam pohar vina, na druhy den mi trpnu ruky , cele zle