icon

Tetenia

modraorchidea
Dnes o 09:33

Ahojte. Ako sa u vás prejavuje tetánia? Prosím o všetky rôzne prejavy. Má niekto z prejavov, že cíti slabosť napr. v ruke a je taká slabá? Mám aj karpálne a tenisový lakeť. Prípadne pocit, že nevie ovládať svaly okolo úst a mravčanie v oblasti krku a uši? Ďakujem pekne za každú odpoveď.

anonym_d59029
Dnes o 10:10

@modraorchidea ak pocitujes napríklad slabost v ruke neznamená že máš tetaniu. Na googli si vies nájsť zoznam 30 príznakov minimálne

modraorchidea
autor
Dnes o 11:00
@anonym_d59029

@modraorchidea ak pocitujes napríklad slabost v ruke neznamená že máš tetaniu. Na googli si vies nájsť zoznam 30 príznakov minimálne

@anonym_d59029 tetániu mám

anonym_d59029
Dnes o 11:16
@modraorchidea

@anonym_d59029 tetániu mám

@modraorchidea tak asi potom poznáš príznaky :D

rozculena
Dnes o 11:48

@modraorchidea
mravčenie rôzne po tele,to by som musela všetko vypisovať.Keď si ľahnem na bok,tak niekedy vrchná noha tŕpne a zadok,niekedy bok hrudníka,ale len ľavá strana,niekedy celý chrbát.Pred záchvatom konček jazyka,ústa.A bola som aj v totálnom kŕči,to bol super pocit🙄 Išlo to zo stredu tela do nôh a potom hore až do vlasov.Nevedela som hovoriť,ruky som mala skrútené,to bolelo ako sviňa,slzy mi tiekli od bolesti.Vygúgli si "pôrodnícka ruka"

modraorchidea
autor
Dnes o 12:02
@anonym_d59029

@modraorchidea tak asi potom poznáš príznaky :D

@anonym_d59029 poznám a mám ich dosť, ale toto je niečo nové, čo som ešte nemala.