Tetovanie červená a bolí
Ahojte chcela by som poradiť mám svoje prvé tetovanie včera bolo ešte Okej ale na druhý deň sa mi zacervenalo a je tam jemne palivá bolesť a robím všetko podľa toho čo mi povedal tater dezinfiujem si to pravidelne nechodím na slnko a preto píšem sem že či ste mali aj vy niečo podobne pridávam sem aj fotografiu a mám tam aj novú fóliu tak nechápem že čo s tým je
To je úplne normálna reakcia, tú fóliu daj preč ja som to nikdy nemala. Umy si to opatrne s mydlom daj tam krém a nechaj tak
@stellarstar ďakujem za radu
Ber tetovanie ako škrabanec 🙂 aj ten štípe a je červený.. je to len podráždená koža
Ber tetovanie ako škrabanec 🙂 aj ten štípe a je červený.. je to len podráždená koža
@denkabemommy dobre
Presne toto je dôvod prečo sa v lete moc tetovat nemá. Najlepšie je na jar,jeseň zima .
Umy si to Detolom a natieraj si to 🙂 Super je Bepanthen alebo kalciova masť... A hlavne si to už nedávaj do fólie 🙂
Foliu urcite dole, ta tam ma byt len prvych par hodin. Umyt jemne antibakterialnym mydlom, dobre vysusit a staci potom po vysuseni az natret specialnou mastou.

To je úplne normálna reakcia, tú fóliu daj preč ja som to nikdy nemala. Umy si to opatrne s mydlom daj tam krém a nechaj tak