Tinitus: Ako zmierniť hučanie v ušiach?
Prognózy sú presne také, že to nejde vyliečiť .Mam osobnú skúsenosť ale s kvapkami do uši ,kde naozaj tinitus eliminujú ,len sú drahé
mne pískalo neznesitelne kazdy den, ked som si oddychla na PN to preslo, ale akonahle som vycerpana, je tinitus naspat :(
No ja tiež si všímam že keď je ťažší deň,tak je to oveľa intenzívnejšie.Dnes mi.uplne píska v oboch🤦 Ja to mám už nejaký 1,5 roka ,ak nie viac.
Ono žiaľ neexistuje stránka . Je to zahraničný výrobca . Švajčiarski lekári potvrdili účinnosť tejto metódy . Výrobca je Calava Care Washington . Je Slovenska spoločnosť ktorá predáva produkty na žiadosť toho výrobcu a sem tam ma aj kampane , kde dáva jednu fľaštičku za 19 e , bežne stojí 59 . Ak máte záujem , pošlem číslo priamo na tu spoločnosť . Kde prebehne konzultácia , doba používania závisí od veku , dĺžky trvania ťažkosti a závažnosti . A kľudne po konzultácii môžte , nemusíte objednať .
@mou222 No nehnevaj sa, ale mne to príde celé nejaké podvodné. Kto ti dá čo zadarmo? Spoločnosť, ktorá ani nemá stránku a predávajú nejaké "lieky" od inej spoločnosti, ešte k tomu zahraničnej a nepýtajú nič za konzultáciu a fľaštičku ti dajú zdrama keď im zaplatíš len náklady za dopravu? To bude potom nejaká charita alebo neziskovka. Kto ti na toto skočí? Akože áno, mať tinnitus je dosť zúfalé, ale....

Asi sa s tým treba zmieriť, alebo skúsiť cvik na YT rýchla fyzioterapia