icon

Tinitus: Ako zmierniť hučanie v ušiach?

sakura77
28. nov 2024
gribka1
28. nov 2024

Asi sa s tým treba zmieriť, alebo skúsiť cvik na YT rýchla fyzioterapia

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
mou222
28. nov 2024

Prognózy sú presne také, že to nejde vyliečiť .Mam osobnú skúsenosť ale s kvapkami do uši ,kde naozaj tinitus eliminujú ,len sú drahé

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
zobaka
28. nov 2024

mne pískalo neznesitelne kazdy den, ked som si oddychla na PN to preslo, ale akonahle som vycerpana, je tinitus naspat :(

guudy
29. nov 2024

@mou222 das link pls?

sakura77
autor
29. nov 2024

@mou222 aj ja poprosím

sakura77
autor
29. nov 2024

No ja tiež si všímam že keď je ťažší deň,tak je to oveľa intenzívnejšie.Dnes mi.uplne píska v oboch🤦 Ja to mám už nejaký 1,5 roka ,ak nie viac.

guudy
29. nov 2024

@sakura77 ja mam od detstva, vekom sa to zhorsuje🙄

sakura77
autor
2. dec 2024

@guudy ach jaj, sa mám na čo tešiť

annamivo
2. dec 2024

@sakura77 mne dr povedal že ho mám preto, že som uši často vystavovala hluku - v práci , kosenie trávnika, hlasná hudba... Že nervy v ušiach sa poškodili. Nepomohlo zatiaľ nič .

mou222
4. dec 2024

Ono žiaľ neexistuje stránka . Je to zahraničný výrobca . Švajčiarski lekári potvrdili účinnosť tejto metódy . Výrobca je Calava Care Washington . Je Slovenska spoločnosť ktorá predáva produkty na žiadosť toho výrobcu a sem tam ma aj kampane , kde dáva jednu fľaštičku za 19 e , bežne stojí 59 . Ak máte záujem , pošlem číslo priamo na tu spoločnosť . Kde prebehne konzultácia , doba používania závisí od veku , dĺžky trvania ťažkosti a závažnosti . A kľudne po konzultácii môžte , nemusíte objednať .

mou222
4. dec 2024

@mou222 respektíve tu fľaštičku dávajú zdarma . Len za náklady spojené na dovoz produktu zo zahraničia , kde si číslia 19e

lesiaoldi
4. dec 2024

@mou222 No nehnevaj sa, ale mne to príde celé nejaké podvodné. Kto ti dá čo zadarmo? Spoločnosť, ktorá ani nemá stránku a predávajú nejaké "lieky" od inej spoločnosti, ešte k tomu zahraničnej a nepýtajú nič za konzultáciu a fľaštičku ti dajú zdrama keď im zaplatíš len náklady za dopravu? To bude potom nejaká charita alebo neziskovka. Kto ti na toto skočí? Akože áno, mať tinnitus je dosť zúfalé, ale....

guudy
4. dec 2024

@mou222 🙄🙄🙄