icon

Tobolky Bloom Robbins na vlasy

19. feb 2026

Tobolky alebo gumiky na vlasy? Len reálne skúsenosti prosím.

ki12345
19. feb 2026

@anonym_autor začala som pred pár dňami používať gumiky mam aj balenie toboliek…. Chuťovo mi zatiaľ gumiky vyhovujú výsledky ešte posúdiť neviem

anonym_7948a0
19. feb 2026

Začala som včera gumíky, zatiaľ neviem.

anonym_bfcf0f
19. feb 2026

@anonym_autor brala som. Žiaden rozdiel

anonym_3d37e6
19. feb 2026

Strašne sladké sú. Ústa som mala po dvoch cukríkoch zalepené

anonym_9f3d2b
19. feb 2026

tieto Bloom Robbins „Love is in the Hair“ sú hlavne marketing, nie reálne riešenie vlasov.

Celý produkt je postavený na tom, aby vyzeral atraktívne – názov, obal, gumíky namiesto kapsúl, pekné farby, „hair vitamins“ slogan. Ale keď sa človek pozrie na zloženie, je to v podstate len biotín, zinok a pár bežných vitamínov, ktoré má väčšina ľudí aj tak dostatok zo stravy.

Marketing vytvára dojem, že to podporí rast vlasov, ale realita je taká, že ak nemáte deficit biotínu alebo zinku, efekt je minimálny alebo žiadny. Vlasy nezačnú zázračne rásť len preto, že budete jesť vitamíny v tvare cukríkov.

Forma je navyše čisto marketingový ťah – je to príjemnejšie na užívanie, ale účinnosť nie je lepšia než lacnejšie kapsuly z lekárne. Platíte hlavne za značku, obal a pocit „beauty produktu“, nie za silnejší účinok.

Neublíži to, ale netreba čakať zázraky. Je to skôr wellness doplnok než reálne riešenie problémov s vlasmi.

niki35
19. feb 2026

Jediny doplnok po ktorom som videla výsledky bol " Foligain". Naozaj odporúčam, bolo vidno veľmi veľa malých vlaskov, aj kvalita vlasov bola lepšia a veľmi rýchlo rástli . Záleží aký máš problém s vlasmi. Ja mám alopeciu takže mne reálne už nic nepomôže aby mi normálne zhustli vlasy ale tu som naozaj videla výsledky na sebe

anonym_7948a0
19. feb 2026
@niki35

Jediny doplnok po ktorom som videla výsledky bol " Foligain". Naozaj odporúčam, bolo vidno veľmi veľa malých vlaskov, aj kvalita vlasov bola lepšia a veľmi rýchlo rástli . Záleží aký máš problém s vlasmi. Ja mám alopeciu takže mne reálne už nic nepomôže aby mi normálne zhustli vlasy ale tu som naozaj videla výsledky na sebe

@niki35 mne pomohlo vlasové hnojivo, ale kombinujem to s metioninom na predpis od lekarky. Plus mam alpicort f a rozmarinove serum. Aktualne ma caka este kura drakuloterapie.

a0
19. feb 2026

Jediné, čo mi pomohlo na vlasy bolo toto https://www.kadernickyservis.sk/oivita39-oirepa...

lia2022
19. feb 2026

@anonym_autor Mne raz tu zeny na MK poradili na vlasy Forcapil a mne to ozaj pomohlo.

anonym_8347f2
19. feb 2026

@anonym_autor Či je to iba marketing, neviem. Každopádne, ja som ich začala užívať po pôrode (gumiky pre mamičky). Vždy som mala husté dlhé zdravé blond vlasy. Moje dieťa má akurát rok a 2 mesiace a mne nevypadol snad “ani jeden” vlas. 🥳🥳🥳Ešte si robím aj srandu, že keďže môj malý je kojený, asi to účinkuje aj na neho, lebo má riadnu hrivu - už sme ho museli dvakrát ostrihať. Samozrejme, môže to byť náhoda… Ale ak by som otehotnela náhodou znova, tak ich znova plánujem jesť.

autor
19. feb 2026

Ďakujem za rady, dnes som si bola ostrihať vlasy nech tie spalene zmiznu, objednala parnú žehličku ta vraj tak nezničí vlasy a poskusam objednať co ste poradili, dakjjem 😍

anonym_784cb4
19. feb 2026

@anonym_autor mne pomohlo rozmarínove tonikum od weledy, dovtedy nič nezaberalo. A k tomu klasicky zinok z lekárne, to stačí

nicollill220
20. feb 2026

@anonym_autor gumiky uzivam uz treti mesiac. Ja som zatial spokojna. Pouzivam od nich aj viacero produktov, ci uz sampony, masky, serum.. vlasy vypadavaju menej, zahustuli sa mi trochu kúty, ja som mala tu vianocnu ediciu, jedina prichut ktora mi nejde dolu krkom je chai latte 🥲 ale inak fajn, ani na podnebie sa mi nelepia a toho som sa bala najviac. Predtym som skusala aj tobolky ale mna z nich napina, som citliva na pachy vyzivovych doplnkov 😀 su sladke ale ziaden extrem, ja sa chystam objednavat znova no uz tu zakladnu prichut.

anonym_dd6fba
21. feb 2026

@anonym_autor vyhodene peniaze von oknom
Nepomohlo