icon

Trápia ma hlieny

dominikatomas
12. okt 2022

Prosim o radu. Pted cca dvoma tyzdnami ma bolelo hrdlo az mandle ,brala som Atb preslo to..no terax ma trochu trapia hlieny... brala som solmucol trocha pomohlo...teraz uzivam kvaoky sinupret ale iba 2x do dna po 40 kvapiek . Na letaciku heb3x do dna 50. Takze skusim to navysit...myslite ,ze to pomoze,? Hlien ma v prehltani neobmedzuje,ani tazko nedycham ale citim,ze tam je..mam obavu jedy sa ho uz zbavim..nejake rasy ako go odstranit tychlejsie ?

evinka400
12. okt 2022

@dominikatomas Ahoj. Ako dlho si brala solmucol? Ako dlho beries sinupret? Davky treba dodrzat podla pribaloveho letaku, pokial lekar neurcil inak. Ak si sa docitala, ze beries malo, tak zvys davkovanie. Malo by to pomoct, ale neuzivaj dlhsie ako je uvedene v pokynoch. Moja lekarka odporuca 7 az 10 dni. Ono to chce cas.

1angelika
12. okt 2022

ten sinupret treba u dospelých 3x denne 50 kvapiek, mne vždy zaberie. A obmedz teraz mlieko , malo by to za pár dní prejsť..držím palce

dominikatomas
autor
12. okt 2022

@1angelika vdaka bralamsom 2x do dma po 40 kvapoel dnes som navysola tych 50. A uzivam 3den ale ledze.som davala male.davky tak meviem lolko dni to este brat...alo hlirn som dne suz viac vykasliavala ale aj tak je este tam..