icon

Tráviace problémy - dlhodobá hnačka a kŕče

Dnes o 19:24

Je tu ktosi kto mal podobné tráviace problémy? Už 2 mesiace mam každý deň doobeda, tak možno hodinu-dve po zobudení stolicu, riedku. Potom zvyšok dňa ok. Niekedy tak raz/dvakrát tyždenne mám aj deň kedy mám doobeda 3-4x hnačku a potom zas zvyšok dňa ok. Bola som na krv ktorá je ok a výter z konečníka ktorý bol tiež dobrý a tak ma môj obvodný nikam inam neposlal, odporučil mi iba brať probiotiká ktoré aktuálne beriem 2 týždeň a zatiaľ žiadna zmena. Tiež mam dosť hlučné pohyby čriev a tým rannym stoliciam predchádzajú zväčša kŕče. Mam už strach aby to nebolo niečo vážne keď to trvá takto dlho

simsalabim
Dnes o 19:31

@anonym_autor Sibo? Daj sa otestovat na gastro.

rozculena
Dnes o 19:43

lepok?

labocca
Dnes o 19:55

@anonym_autor mala som taketo problemy, kazdy den rano hnacka,potom nevolnosti a dost som aj schudla a bolo to SIBO. 3 mesiace som uzivala atb a odvtedy pokoj....

thirstymonk
Dnes o 20:04

@anonym_autor Pokiaľ maš vysledky krvi a stolice ok, tak to nič važne najskôr nebude.

Ja som mal to isté a zažil som s svoje na gastre a mám IBS už 15 rokov. Naučil som sa s tým žiť a teraz mám super doktorku, ktorá mi predpíše na tieto trable Reasec, takže keď viem, že ráno sa niekde ponáhľam a idem autom, tak si večer dám tabletu a ráno je to hluche. Predtým som musel vstávať dve hodiny skôr ako som šiel a cestou som aj tak na každej druhej benzínke musel prskať...

Ale inak presne tak to začinalo u mňa. Krče, palenie zahy... vždy ráno 3-4 razy na hajzel a zbytok dňa už pokoj.

mimachicha
Dnes o 20:12
@labocca

@anonym_autor mala som taketo problemy, kazdy den rano hnacka,potom nevolnosti a dost som aj schudla a bolo to SIBO. 3 mesiace som uzivala atb a odvtedy pokoj....

@labocca ahoj, prosim ta, ako sa volali? Normix ci ine? Ake si mala sibo? Vodikove alebo metanove? Drzala si ak dietu? Kamoska to zrovna zeraz riesi, vyzera to tak, ze asi tiez bude mat sibo😳

anonym_fb15b3
Dnes o 22:06

Nefajčíš vape? Kamoška ako začala tak po čase mala strašne problémy s trávením, hnačky kŕče