icon

Tvrdšia stolica

pupetko263
4. apr 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť vždy keď idem na veľkú potrebu tak pri tlačení a vyprazdneni a keď sa utriem mám krv v poslednom čase mám tvrdšiu stolicu tak to pripisujem k tomu myslím si že je to tým tlakom alebo hemeroidy čo na to pomáha? A ako dlho to trvá nikdy som to nemala.

kacena1991
4. apr 2022

@pupetko263 tak ak mate hemeroidy odporucam masticku a capiky Faktu a este su dobre tablety detralex a nieje to na predpis tak mozte vyskusat hned

54tinka54
4. apr 2022

@pupetko263 tvrdšiu stolicu môžeš zmäkčiť tým že zvýšiš príjem tekutín

jjanulienka
4. apr 2022

Skús si kúpiť vlákninu a samozrejme veľa pit

donutka99
4. apr 2022

@pupetko263 môže to byť aj preto ze piješ malo tekutín

rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
stastna17
4. apr 2022

jednine tekutiny a vela tekutin ti pomoze zmakcit stolicu, este aj roznen pripravka aj vlaknina , ak ju beries a nemas dostatok tekutin k nej pocas dna, tak este moze sposobit zapchu. takze pit , pit a pit.

kiwi3
4. apr 2022

zmakcit stolicu - vlaknina, dostatok tekutin, ale aj probioticke potraviny. ak je tam ale krv, tak potom mas aj vnutorne hemoroidy - mast si ani nekupuj, len capiky, pripadne ten detralex alebo nejaku altrenativu.