icon

Účinné a cenovo dostupné lieky na úzkosti?

19. máj 2024

poznate nejake ucinne a cenovo dostupne volnopredajne lieky ? zatial som vyskusal guajacuran, ale nic moc

zuzkaa1991
19. máj 2024

Depress mne to zaberallo predtým som skúšala gs axiolan ;)

koniarova
19. máj 2024

Lavekan

taynee
Odpoveď bola odstránená
loliki
19. máj 2024

A poznáš aj príčinu úzkosti? Od kedy to mávaš? S kým to riešiš? Koľko máš rokov?

autor
19. máj 2024

@loliki mam 20 a uz dlhsi cas (1-2 roky) mam obavy z buducnosti, na ktoru mam podla mojeho kritickeho myslenia zly nabeh. neriesim to s nikym, preto chcem skusit nieco volnopredajne, a vediet ci by mi nieco z toho nepomohlo bez nutnosti sa niekomu spovedat

autor
19. máj 2024

dakujem kazdemu za tipy <3

marianarem
20. máj 2024

Prosim ta, ked sa bojis buducnosti, tak vyhladaj terapiu, to je riesitelne. Navyknut si zaplacnut taketo stavy liekom ti moze v tej buducnosti zarobit na problemy. Volnopredajne veci ti casom mozu prestat zaberat (mne prestali) budes potrebovat silnejsie lieky a skutocny problem nevyrieseny..Naopak psycholog ti pomoze riesit problem hlbkovo a to sa ti v buducnosti zide na viacerych frontoch.

loliki
20. máj 2024

Budúcnosť - život máš pred sebou. Čoho sa bojíš? Máš ukončenú SŠ? Pracuješ alebo si na VŠ? Máš partnera, dieťa? Mne pomáha Magnéziu, Persen.

autor
20. máj 2024

@loliki studujem na vs a neviem ani povedat coho presne sa bojim, mam jednoducho negativne myslienky ktore sa mi v hlave stale omielaju, hlavne ak nemam zamestnanu mysel, co sa snazim riesit "pracovnou terapiou", ale nie vzdy je nieco na praci alebo na nu nemam energiu. som clovek ktoremu ked sa dari tak je dobre, ale staci jedno male "posmyknutie" a hlava neustale pracuje a rozmysla dost pesimisticky niekolko dni

naneta258
20. máj 2024

To poznám, tiež som taký typ co vkuse premýšľa, zamysla sa atď a potom mám pesimistické myšlienky 🙂

autor
20. máj 2024

@naneta258 a este ked vidim rozne prispevky na tomto fore od ludi ktori nevedia platit hypoteku, postarat sa o deti, maju rozne neprijemne obdobia vo vztahoch, praci... hned mam obavy ze v buducnosti budu tieto prispevky pochadzat odomna

naneta258
20. máj 2024

Skus navštíviť psychológa, ja sa k nemu už chystám pretože ako písali vyššie.. lieky pomôžu len na určitý čas, potom už nie 🙂 ja to mam odskúšané na persene, ktorý si dám večer na spanie pred skúškou a ten mi už prestal účinkovať.

loliki
20. máj 2024

Myslím si, že patríš medzi introvertov. Tí si najviac uvedomujú všelijaké súvislosti, riziká, preto prežívajú úzkosť intenzívnejšie. Si inteligentná, citlivá, si opatrná a keďže všetko hlbšie prežívaš aj tá opatrnosť je intenzívnejšia, až sa to prejavuje ako strach či úzkosť. Možno máš veľa stresu na VŠ, vtedy sa míňa veľa horčíka, tak je dobré zvýšiť príjem Mg. Depress môže pomôcť zlepšiť si náladu.

lenkaivanicova77
20. júl 2024

Napis mi mozno ti poradím 🥰 lenkaivanicova77@gmail.com