Úder po hlave krytom na mobil
Dobrý, dnes ma sestra nechtiac udrela krytom na mobil po hlave..velmi ma to bolelo...myslite, ze budem v ppriadku ?
prosim ak mozte poradte. ďakujem.
PS: krytyku by som nerada. 🙂
Neboj sa s krytom na mobil ti urcite nemohla ublizit.to by ta nim musela dobit aby ti ublizila.
No na tvojom mieste by som nic nezanedbala🙂 Mala by si supom bezat k lekarovi, nech ti da ziadanku na rontgen, najlepsie aj k neurologovi, nech ta posle na CT mozgu. Nikdy nevies 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sara432 no ja by som bola opatrna tiez, ved vidim, ze nasledky sa uz prejavuju....v pravopise..... 🙄
baby ved jej tak nenakladajte 😀 neviem sice kolko mas rokov ale nemyslim ze by sa ti nieco mohlo stat 😀 ale dospela zena by sa taketo nieco neopytala 🙂 ale kazdopadne drzim palce 🙂 aby ta tu zienky neukamenovali 😀 lebo taketo otazky su tu skor na smiech ako vazne debaty 😀
no záleží kde ťa to zasiahlo, keď do spánku a to ešte stále bolí.... neviem, neviem, raz som tam dostala ranu a som nemohla dobre spávať cca.: 2 týž.
@doty1 aha, beriem späť, ja tak neprežívam gramatiku, nie som tu od toho, aby som niekoho opravovala, ale niekedy neverím vlastným očiam, aké sú tu skvosty
Ďakujem za vase odpovede a za ten pravopis sa ospravedlnujem, myslím, že sa každý mýli.
som v poriadku a opýtala som sa slušne tak prosím nestrašte ma.
@sara432 joj, moja, sak smiech je zdraviu prospesny....aj uraz hlavy moze vyliecit.... 😀
Ma len jednu chybu.a opytat sa moze kazdy co chce.tiez si myslim ze autorka prispevku je mladsia a neraz sa dospele zeny pytaju este horsie nezmysly.
sara432 neboj nebude to nic vazne
@obsadenemeno
to je pravda treba sa zasmiat, ale nie je uraz ako uraz možno som si to iba namýslala, ze je to niečo zle. 🙂

@sara432 jasné, že budeš, určite to nie je nič vážneho