icon

Unavená, v strese, nespím. Pomôže doplnok Samevid?

andreaafilipko
6. dec 2025

Ahojte, baby.Už som zúfalá. Neustále som unavená a keď príde večer, mozgové závity mi nejako odmietajú vypnúť. Ležím, počítam ovce, hľadím do stropu a jediné, čo cítim, je tá únava, ale spánok nepríde. A ráno znova do kolobehu. Nálada na nule, nič ma neteší, ani káva už nepomáha.
Bola som taká zúfalá, že som začala googliť všelijaké “zázraky na psychiku”. A natrafila som na nejaký Samevid – nejaký doplnok, ktorý má údajne pomáhať na náladu, stres a spánok. No viete, ako to býva – polka vecí je len marketing, a človek potom vyhodí peniaze a čaká zázrak, ktorý nepríde.
Skúšala to niekto z vás? Ale fakt – nie nejaká reklamná kampaň, ale skutočná skúsenosť? Pomohlo to? Alebo je to len ďalšia “zázračná tabletka”, ktorá končí v šuplíku?
Som už unavená z toho byť unavená. Ak máte nejakú radu alebo skúsenosť, budem rada, keď sa podelíte.

Vďaka ❤️

kacena4
6. dec 2025

ja som brala jeden cas persen dobre sa mi pri nom zaspavala prave v takych chvilach kedy mi mozog nechcel vypnut

andreaafilipko
autor
6. dec 2025
@kacena4

ja som brala jeden cas persen dobre sa mi pri nom zaspavala prave v takych chvilach kedy mi mozog nechcel vypnut

@kacena4 Ja som Persen tiež brala a vôbec mi nepomohol ☹️

anonym_423bbc
6. dec 2025
@andreaafilipko

@kacena4 Ja som Persen tiež brala a vôbec mi nepomohol ☹️

@andreaafilipko skús na večer užívať magnezium a CBD kvapky, majú predajne už v každom väčšom meste, kde by ti mali vedieť poradiť s ich užívaním alebo od Zelená zemé, oni sú síce drahšie, no kvalitné a vedia ti cez chat poradiť aj s ich výberom a užívaním.

anonym_01a305
6. dec 2025

@andreaafilipko nie, takým veciam neverím.Krvny obraz máš v poriadku?Skôr si sprav čaj na ujludnenie, magnézium, b komplex forte.A, keď nepomôže tak tbl na spanie, alebo ukludnenie nech prekonas ten najväčší deficit.Z nespanku môžeš chytiť úzkosti.Nepijes veľa kávy?

andreaafilipko
autor
6. dec 2025
@anonym_01a305

@andreaafilipko nie, takým veciam neverím.Krvny obraz máš v poriadku?Skôr si sprav čaj na ujludnenie, magnézium, b komplex forte.A, keď nepomôže tak tbl na spanie, alebo ukludnenie nech prekonas ten najväčší deficit.Z nespanku môžeš chytiť úzkosti.Nepijes veľa kávy?

@anonym_01a305 áno, všetko mám v poriadku. Tabletky na spanie som tiež skúšala, ale mala som totálne nekvalitný spánok, bola som ráno jak omámená, myslím, že to je aj návykové a chémiu nechcem. Preto som pozerala niečo prírodné.

moonlight1210
6. dec 2025

Mozno by pomohlo aj to, keby si vstala z postele a sla robit nejake tiche domace prace, napr. zehlenie. Unavi to telo, mozes potom unavou padnut. Skus to urobit tak, ze kde ta zlozi, tam si lahni a spi. Hoci aj na gauci pod dekou. Skus sa uz velmi nepresuvat (do postele), aby si sa neprebrala.

Ak si nespava zo stresu, skus si sadnut, vziat papier a zacat si pisat, co ta trapi a navrhovat si riesenia.

Alebo ak je za tym vela veci, co mas stihnut, tak si ich spis. Urci im poradie.

Je jedno, ze riesenia uplne nedodrzis, alebo sa rano hned zmenia. Ci prehadze poradie veci, co treba urobit.
V danej chvili si das signal, ze to mas pod kontrolou, mas riesenie. To moze mozog ukludnit a lahsie zaspis.

loliki
6. dec 2025

Od obeda pi čaj proti stresu, medovku, čaj na dobrý spánok. Sleep spray z DM ?

sticker
anonym_00ace0
6. dec 2025

@andreaafilipko v poslednom.období som brala Happy sleep,. kolegyňa nedá dopustiť na cbd. Každé.u zaberie iné. Každá z nás máva stresové obdobia.

anonym_adf3c1
7. dec 2025

Ja mám problém so spánkom 20r. A pomáha mi ZZZquil, okrem iného. Mám večer taký rituál, že si dám magnosolv, guajacuran a ZZzquil. Toto by ťa malo uspať...

anonym_f8cff3
7. dec 2025

magnerot + melatonín 5 mg - kúpiš na nete
neboj neotráviš sa

lucka_ke
7. dec 2025

základ je odstrániť príčinu stresu, čo je za tým?