Ureaplazma a menštruácia
Ahojte! 20.7. som bola na vysetrenie u gyn. a vysledky som mala zle. Nasli mi ureaplasmu. S partnerom sme snazili o babo. 3.8. sme zacali brat ATB a MS. by som mala dostat 7.8. Pred tym som robila test, keby nahodou. Ale bol negativny. A v piatok som nedostala ms. 3 dni mi meskala uz kedy som robila test znova, ale zasa negativny. Uz mi meska 5 dni a mam mierne bolesti v bruchu. ( na ureaplasmu som nemala ziadne priznaky, len som dozvedela ze mam, ked mi dosli vysledky)
ahoj, ak máš ureoplazmu, treba preliečiť aj partnera, on musí tiež užívať ATB a počas uživania nemôže byť sex, žiadny, až po opätovnom odbere sterz a negatívnom náleze u oboch. hlavne, ak sa snažíte o bábo
@nikaaa1982 Ano aj on bere somnou tiez, a nemame ziadny sex odvtedy, na to si davame pozor, chceme byt v poriadku. Dakujem za odpoved
ak mas ureaplazmu vtedy je tazke otehotniet, treba sa preliecit obidvaja a potom skusat. Mohla ti ju posunut ATB, stres, teplo. Vseico, faktorov moze byt viac, ale nepredpokladam ze by to bolo tehotenstvo.
@ziabronozka Velmi pekne ti dakujem za odpoved! Jasne ze inac by som sa moc tesila keby to bolo tehotenstvo, ale teraz prvom rade je aby sme boli s frajerom v poriadku! Dufam ze aj malinke babo budeme mat potom! 🙏🙏🙏
@viktoria0402 tehotenstvo pocka, ak mas napriklad Doxycyklin co sa na urea casto pouziva, tehu by som neriskovala, dajte si pauzu preliecte sa a sup na to 🙂
@severinav V noci ma prekvapila ms, takze som sa tesila! 😊🙏 Mame doxyhexal 200mg na 20 dni. Presne tak, najprv nech je vsetko ok, a potom v klude sa mozeme snazit😊 Dakujem Vám!

@viktoria0402 Prepacte, doplnam este: Otazka by bola, ze moze mi meskat od ATB, alebo mozem byt aj tehotna len test mi neukazoval este?
Volala som na gyn. A mi vraveli, ze do tohto tyzdna mam pockat, ked mi nepride mam tam znova volat. Ale z druhej strany sa bojim, ked som tehotna, ze berem ATB