Urobili sa mi pľuzgiere pod prsiami
Urcite pásový opar aj to bolí?
@katecameron nie neboli už ani nesvrbi.
@olinaaaa ahoj, ja som mala take pupaciky po celom tele akoby som sa vyvalala v zihlave. Strasne ma to svrbelo. Pomohlo cierne uhlie, aj po dve tabletky môžeš a zodac alebo este lepsie, aerius. Po zodacu sa mi chcelo spat.
@janikovaanicka7 niečo takéto to mam pod prsiami a už to nesvrbi
@oliolijanka mna to tak nesvrbi
@olinaaaa moja dcéra to máva, z ničoho nič. Raz sa jej to vyhodilo keď sme boli u lekárky - je to alergia, na rôznych miestach po tele. Ak máš doma nejaké antialergicke lieky daj si. Ona dostala na to trojdňové čipky plus tuším dithyaden vtedy. Ale vracia sa jej to a väčšinou keď viac dní zabudne na tabletku proti alergii. Alebo skús to uhlie ak je to zo stravy tak by malo pomôcť snáď
@oliolijanka
@oliolijanka nie nie.. Len okolo pŕs. Môže sa to robiť aj s podprsenky? Mala som novu
@oliolijanka dakujem. No pod prsiami sa mi zrobil pas ale ani nesvrbi a ani neboli a dala som zodac. Vari pomôže 😓
Ak si novu podprsenku dobre neoprala pred prvym pouzitim, tak to moze byt alergicka reakcia.
@olinaaaa Ked vylucis kontakt s alergenom, co je v tvojom pripade neoprata nova podprsenka, tak by sa to zhorsovat uz nemalo. Zodac ti rozhodne neublizi, moze len pomoct. Ci ti ale zaberie je velmi tazko povedat. Riadne sa umy, zmy zo seba tie latky, ktore ti skodia a nakremuj sa nejakym tvojim overenym kremom, ktory pouzivas pravidelne, najlepsi by bol nejaky detsky. Ak ti to do rana neprejde, navstiv dermatologa, pravdepodobne ti da na to kortikoidy.
asi to budu pluzgiere pod prsiami

pasovy opar?