icon

Urobili sa mi pľuzgiere pod prsiami

olinaaaa
29. okt 2018
tukituki
29. okt 2018

pasovy opar?

katecameron
29. okt 2018

Urcite pásový opar aj to bolí?

olinaaaa
autor
29. okt 2018

@tukituki to nevizera ako pásový opar. Je to ako zihlavka. Začalo sa to tvoriť aj na dekolte. Také pluzgiere

olinaaaa
autor
29. okt 2018

@katecameron nie neboli už ani nesvrbi.

olinaaaa
autor
29. okt 2018

@olinaaaa a zacina to aj na rukách.. Co to môže bit?

olinaaaa
autor
29. okt 2018

@olinaaaa pomôže zodac?

renab
29. okt 2018

@olinaaaa ked to postupuje, tak zrejme alergicka reakcia. Ak by bola na jedlo, pomoze cierne uhlie. Pomaha vychytavat toxiny z tela.

janikovaanicka7
29. okt 2018

@olinaaaa ahoj, ja som mala take pupaciky po celom tele akoby som sa vyvalala v zihlave. Strasne ma to svrbelo. Pomohlo cierne uhlie, aj po dve tabletky môžeš a zodac alebo este lepsie, aerius. Po zodacu sa mi chcelo spat.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
olinaaaa
autor
29. okt 2018

@janikovaanicka7 niečo takéto to mam pod prsiami a už to nesvrbi

olinaaaa
autor
29. okt 2018

@oliolijanka mna to tak nesvrbi

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
mikadooo
29. okt 2018

@olinaaaa moja dcéra to máva, z ničoho nič. Raz sa jej to vyhodilo keď sme boli u lekárky - je to alergia, na rôznych miestach po tele. Ak máš doma nejaké antialergicke lieky daj si. Ona dostala na to trojdňové čipky plus tuším dithyaden vtedy. Ale vracia sa jej to a väčšinou keď viac dní zabudne na tabletku proti alergii. Alebo skús to uhlie ak je to zo stravy tak by malo pomôcť snáď

olinaaaa
autor
29. okt 2018

@oliolijanka
@oliolijanka nie nie.. Len okolo pŕs. Môže sa to robiť aj s podprsenky? Mala som novu

olinaaaa
autor
29. okt 2018

@mikadooo dala som si zodac ale som moc vystresovana.. Mam strach

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
olinaaaa
autor
29. okt 2018

@oliolijanka dakujem. No pod prsiami sa mi zrobil pas ale ani nesvrbi a ani neboli a dala som zodac. Vari pomôže 😓

kabba
29. okt 2018

Ak si novu podprsenku dobre neoprala pred prvym pouzitim, tak to moze byt alergicka reakcia.

olinaaaa
autor
29. okt 2018

@kabba môže to byť spodprsenky? No neoprala som ju to je pravda.. A zaujímavé že to mam len na prsiach

kabba
29. okt 2018

@olinaaaa no mas to tam, kde bol najvacsi kontakt s pokozkou. Kedze to je podprsenka, tak logicky su to prsia. Nestresuj a hlavne nabuduce vsetko pred prvym pouzitim riadne oper!

kabba
29. okt 2018

@olinaaaa vyzera to na kontaktnu dermatitidu, ak ti to do par dni neprejde, navstiv dermatologa

olinaaaa
autor
29. okt 2018

@kabba a mohla som na to zodac? Boze mam pocit ze ma celeee ee telo svrbi
😞Dúfam ze to zmizne

kabba
29. okt 2018

@olinaaaa Ked vylucis kontakt s alergenom, co je v tvojom pripade neoprata nova podprsenka, tak by sa to zhorsovat uz nemalo. Zodac ti rozhodne neublizi, moze len pomoct. Ci ti ale zaberie je velmi tazko povedat. Riadne sa umy, zmy zo seba tie latky, ktore ti skodia a nakremuj sa nejakym tvojim overenym kremom, ktory pouzivas pravidelne, najlepsi by bol nejaky detsky. Ak ti to do rana neprejde, navstiv dermatologa, pravdepodobne ti da na to kortikoidy.

olinaaaa
autor
29. okt 2018

@kabba si zlata ďakujem. Idem sa umyť a nakremovet. Ty si zrejme neaka zdravotacka🙂🙂moc si ma ukludnila. No uvidím ráno.

merkelica
30. okt 2018

asi to budu pluzgiere pod prsiami

kabba
30. okt 2018

@olinaaaa tak ako to dopadlo? Ulavilo sa? 🙂

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
olinaaaa
autor
30. okt 2018

@kabba ahoj áno.. Zmizlo to... No chválabohi