Už asi rok mi tŕpnu ruky
Ahojte baby, prosim Vas o radu. Uz asi rok mi trpnu ruky, take brnenie mam v rukach, niekedy to mavam aj cez den, ale hlavne vecer, niekedy sa na to aj budim, co moze byt dovodom? Dakujem za kazdu odpoved.
@vitacalcin ja mam posledne 3 mesiace to iste, ale len v noci. Budim sa na strpnute ruky, cez den pohoda.
@vitacalcin mne tak trpli ruky potom ma. Dr poslala k neurológovi a ze začínajúca tetania... Dala mi magnezko a už je to fajn (v tom čase som, mala veľmi stresujúcu prácu.)
Inak to môže byť aj od chrbtice
mne trpli ruky skoncila som na ortopedi , operacia karpalny tunel, ale ze to je vsetko z krcnej treba cvicit
Mňa kvôli tŕpnutiu ruky pred rokmi neurologička poslala na MRI mozgu aj na vyšetrenie kvoli karpálnemu tunelu a nič. Môjmu mužovi tiež tŕpli a pred dvomi rokmi mu diagnostikovali tetániu, tak som si aj ja začala dávať magnézium a pomáha mi to, takže predpokladám, že mám tiež tetániu, ale v časoch, keď som behala po doktoroch to ešte asi nebolo také rozšírené, tak to nikoho nenapadlo.
@vitacalcin ja ja som mala z krčnej chrbtice a moja sestra tiež... Ona to ma stále, bola aj na CT aj na MRI a vraj iba chrbtica a jej sa k tomu ešte zahmlieva pred očami.... A ja som mala iba raz trpnutie, pichli mi obstek a za 2 dni mi už nič nebolo....

@vitacalcin a nohy nie?iba ruky?