icon

Už niekoľko týždňov mám bolesti brucha

ondrej999
26. okt 2020

Ahojte, mám bolesti v ľavom boku skôr je to podbruško, bolesť trvá už niekoľko týždňov, no nachádzam sa v zahraniči a tu mi lekár vzal moč a vraj výsledky su fajn mam skusiť dietu. Som na diete no bolesť neustupuje :/ .Silnejšie bolesti mám zrána. Vedel by mi niekto poradiť o čo môže isť alebo nejaku skusenosť čo pomáha? Ak áno budem vďačný, keďže dostať sa na SK a do lekára je to teraz celkom zložité

sisa_s
26. okt 2020

Kupte si v lekarni test na okultne krvacanie, moze to byt hocico z ochoreni creva, divertikuloza, zapalove ochorenia creva... Hnacku alebo zapchu nemavate?

ondrej999
autor
26. okt 2020

@sisa_s praveže nemám žiadne príznaky ktore som čital na interne zapcha, hnačky, zvracanie nič z toho ma netrápi :/ len tá bolesť

sisa_s
26. okt 2020

@ondrej999 no bez ultrazvuku alebo kolonoskopie tazko nieco riesit, odporucam zvysit prijem vlakniny a ten test z lekarne si urobit

ondrej999
autor
26. okt 2020

@sisa_s myslite že by to mohol byť aj vred alebo niečo podobné?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
sisa_s
26. okt 2020

@ondrej999 no lave podbrusko je uz dost nizko na vred, ale duodenalny vred (dvanastnikovy) je typicky tym, ze bolest je rano nalacno, po najedeni bolest ustava..no ten je vyssie, nie v podbrusku

sendy1993
26. okt 2020

@ondrej999 možno pankreas skúste diétu ..dobrý je kreon alebo pancreolan ..

ondrej999
autor
26. okt 2020

Som na diete no zatial nezabera 🙁 tych liekov a možnosti je veľa, to že ta bolesť je raz tupa inokedy krčovita a neni spajana s nicim inym ako som už pisal ani hnacky, zapchy ani nic podobne

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
ondrej999
autor
26. okt 2020

@bambulienka25 praveže opak, s prácou som nadmieru spokojný a aj preto sa bojim v tej situacii ist domov🙄 stresy som nemal odkedy som sem a to je uz pomaly rok