icon

Užívam antidepresíva a mám krízu

22. aug 2022

Ahojte,potrebovala by som pokecat,mozno podporit.Pani psychiatricka mi predpisala najnizsiu davku ad,mam tetaniu a soc.fobiu.Uzivam ad dva tyzdne,celkom mi sedia,je to mozno aj nizsou davkou..No stale ma obchadza pocit,najma dnes rano,ze ich nechcem,ze uz ich budem musiet stale uzivat,ze su to lieky,ktore mozno nepotrebujem..Ze nic nevyriesia,ze mozno aj skodia komplexne a podobne...

zmrzlinka2021
22. aug 2022

Prosim ta, nedaj sa oklamat, ze lieky nepomozu, a ze ich budes msuiet uzivat stale. Uzivat ich budes dovtedy, kym bude potrebne, ci je to rok, ci 10 rokov. Na to, aby zacali fungovat, potrejes par tyzdnov.
Lienky nie su jedom, ako tu niektori samozvani odbornici demonizuju antidepresiva. Tieto lieky ti vedia velmi pomoct, ber ich ako svojho pomocnika, ako nieco, co ti moze az zachranit zivot. Nema vyznam sa im branit a trpiet, prezivat z dna na den, platit vselijakych sarlatanov - vyslovne si vazne znicis zivot.
Avsak lieky NESTACIA, je potrebne riesit koren problemov, priciny celej tejto situacie, pracovat so svojou hlavou, myslienkami, volnym casom - preto kvalitna psychoterapia je nevyhnutna.

Prosim, nevzdavaj sa, das to!

autor
22. aug 2022

@zmrzlinka2021 Dakujem.Este to skusim potiahnut dalej.

autor
22. aug 2022

@zmrzlinka2021 Dakujem za odpoved,nie som teraz svhopna napisat viac,clovek vsade vidi a cita same negativa a varovania,zle skusenosti a je to potom narocne,ked pride tazsia chvilka a pochybnosti.Dakujem za nazor a podporu.♡