Užívanie AD Trittico počas tehotenstvo.
Ahoj brali ste niekto toto antidepresivum v tehotenstve?
Ja sa chystam s Tritticom a Alventou.. Isla som ich vysadit, vsetko sa mi ala vratilo, tak musím s nimi..
Petkasaurus a psychiatricka ti dovolila tritico brat v tehotenstve?
Ja som vysadzala kvoli tomu, ze chceme mat dieta, ale vsetko sa vratilo, tak teraz zase beriem uz druhy tyzden.. Trittico celu tabletku plus tu alventu.. Teraz 3 mesiace nemôžem otehotnieť, nech ma stabilizuju a potom ze mozem.. Ked sa daju misky vah, tak zdravie a pohoda matky je na prvom mieste.. Ze maju vela takych pacietok, aj koja s liekmi.. Samozrejme, radsej by som bez liekov, ale co uz.. Kolko beries toho Trittica, este si sa nepytala lekarky?
Ja beriem iba stvrtku to je 50 mg na spanie.ked ta stabilizuju tak ti lieky nechaju ci vysadia?
Nechaju praveze.. Tak to si na tom dost dobre, to si nelam hlavu, beries malinku davku 🙂
Ty kolko beries mg toho Tritica?
Celu tabletku, tri tretinky, to je 150mg
Ja mam Dulseviu 30 mg,vecer Olanzapin 5 mg a to tritico
Naco pises ja sa pytat konkretne na trittico
Petkasaurus a tu Alventu kolko beries mg?
@lucia851 ahoj, prepáč, az teraz vidim otazku.. Alventa150 mg.. Myslim, ze celkom dost.. Snad bude vsetko v poriadku..
Psychiatricka ti dovolila taku silnu davku?
@lucia851 ano, o vsetkom som ju informovala a dohodli sme sa na tejto davke, resp. ona mi taku naordinovala..
A spytala si sa svoho lekara, co ti povedal?
Ja idem psychiatricke v pondelok tak uvidim co mi povie ci mozem brat celu tabletku
Neni riziko poskodenia plodu pri takej silnej davke?
@lucia851 tak su tam rizika, dost odbornych clankov som o tom citala, ale nastastie nie su caste.. Na to su tie kontroly pocas tehotenstva.. Ci to ma vplyv aj na neskorší psych. vyvin dietata, nazory sa lisia.. Daj vediet, ako si dopadla, som zvedava.
Jasne napisem
@lucia851 ahoj, vsetko dopadlo dobre?
Ahoj ja,idem este len v pondelok lebo ma dovolenku
V pondelok ti napisem ako som dopadla
@lucia851 jaaj, jasne, ved si pisala, ze v pondelok 🙂 drzim palce
Dakujem odkial si?
@petkasaurus Dobrý večer chcem sa spýtať vy ste brali Triticco v tehotenstve však? Ja ho beriem ba spanie 100 mg bez nich to nejde to vy bolo peklo. Som v 4 týždni tehotenstva. Vy ste brali koľko a celé tehu? Všetko dopadlo dobre ? Prepacte že sa pýtam ale mám obavy tak sa chcem upokojiť. Dakujem krasne

@lucia851 ja síce nie, ale známa hej, vraj je to najšetrnejšie AD a môžu aj tehulky, čítala si si príbalový leták? Prípadne sa poraď s gyn.