Uzlina na pľúcach
Ma niekto uzlinu na plucach?
@modrymotyl8 robili mi ct srdca.Tazko sa mi dychalo a zvyknem mat tlak vyzsi.Preco aj ty mas nejaky taky problem?
@layla83 ja cítim pichanie v hrudníku ...
@modrymotyl8 aha ale nerobili ti žiadne vysetrenie?Ja teraz stresujem lebo mi maju robit ct pluc.sa bojim
@layla83 nie nebola som nikde s tým ... a tie uzliny máš aj na krku či toto ani nevieš?? Ja mam uzliny po celom krku ...
@modrymotyl8 nemam .Len teraz zase stresujem lebo mi maju robit ct pluc.Aj to neviem ako dlho budem cakat
@layla83 na CT vyšetrenie sa niekedy čaká veľa ale na Vašom mieste by som požiadala samozrejme po konzultácii s doktorkou o súrne vyšetrenie, nakoľko máte ťažkosti. Potom na výsledok sa čaká tak 2 dni. Mama má uzlinu pri hrudníku, tiež sa jej ťažko dýcha, pulz 110-135. Unaví sa aj pri najmenšom pohybe. Držím palce aby všetko dobre dopadlo 🙂
Regina.
@layla83 určite Vás nepoteším. Momentálne je na radioterapii v nemocnici. Zatiaľ 20 ožiarov na uzlinu, plus chemoterapia vo forme tabletiek. Avšak ona má ťažkosti aj v tom že tá uzlina jej tlačí na kosť ramena a má neznesiteľné bolesti. Je dôležité najprv tú uzlinu pozorovať, či rastie a tak. Odporúčam Vám si zakúpiť kúru na prečistenie lymfatickeho systemu, ktorý nám veľa pomohol. Viem Vám dať link ak chcete. Ide o rastlinnú liečbu, nič viac 🙂 ozvite sa keď Vás zaujme.
@layla83 samozrejme môže ísť vo vašom prípade o niečo iné. Zdurená uzlina z nejakého zápalu, nakoľko uzlina zbiera do seba všetky škodlivé látky z tela. Čiže možno sa Vám to stabilizuje 🙂 mamka je onko pacientka už 7 rokov. Avšak s touto uzlinou trpí 3 roky. Raz je všetko ok, inokedy má zväčšenú a hneď jej dajú liečbu. Pravda je, keď sa raz človek stane onko pacientkou, bude v začarovanom kruhu z ktorého sa dá ťažko vystúpiť.
Nestresujte vopred, aj keď som Vám ja takúto situáciu opísala. Lebo poznám ľudí ktorí majú uzlinu a žijú s tým v pohode 🙂 len sa stále pozoruje.
https://www.zdravysvet.sk/p/kura-k47-pri-precis...
Prikladám link 🙂 prečítajte si to.
@regi95 možem sa opýtať a mamke ako prišli nato že ma uzlinu v hrudníku? tiež mala robené CT alebo stačí obyčajné rtg hrudníka??
Uzlina na pľúcach,hmmm to ešte aj také je 🤔to fakt človek nevie čo má.
@modrymotyl8 mamka je každý 3. mesiac kontrolovaná, či sa jej niečo nové objavilo alebo nie. Čiže jej zistili CT vyšetrením.

@layla83 mozem sa opýtať ako ti nato prišli ? robili ti rtg či si mala aj príznaky ?