icon

Uzliny pod pazuchou

vannyvanny
21. dec 2025

Ahojte už mesiac mám pod pazuchou dve hrcky pod sebou sú v jednej línii a sú pohyblivé a nebolia , gynekológ mi to chytal a povedal že to je následok chrípky ktorú sok nedávno mala ale už mám tie hrcky vyše mesiaca a furt nezmizli . Strašne ma to desí

sweet20
21. dec 2025

@vannyvanny ano pri chorobe je to normalne a bezne

sweet20
21. dec 2025

@vannyvanny ak ta nic neboli a je to nepohublive tak lekar ma pravdu

vannyvanny
autor
21. dec 2025
@sweet20

@vannyvanny ano pri chorobe je to normalne a bezne

@sweet20 len už to tam mám mesiac neni to moc dlho ?😓

alickapusinka
21. dec 2025

pýtaj sa na sono.

vannyvanny
autor
21. dec 2025
@alickapusinka

pýtaj sa na sono.

@alickapusinka vhcela som ale doktor že to je zbytočne

minenkaa
21. dec 2025

Chod k obvodnému a povedz ,ale aj podľa mňa mesiac je ešte malo aby sa zmenšili ,po chrípke

anonym_32491f
21. dec 2025

@vannyvanny nemas to tukove tkanivo? aj ja tam mam hocjake hrcky male

vannyvanny
autor
21. dec 2025
@anonym_32491f

@vannyvanny nemas to tukove tkanivo? aj ja tam mam hocjake hrcky male

@anonym_32491f nemyslím si je to aj presne tam ako sú uzliny

anonym_cfa945
21. dec 2025

Mám zväčšené uzliny celý život (- pri chorobe ich vidno voľným okom). Vôbec to nič neznamená, len že tvoje telo sa ešte nedalo do pohody po chorobe, pripadne bojuje s nejakou novou chorobou, ktorú ty nemusíš ani vnímať.

alickapusinka
22. dec 2025
@vannyvanny

@alickapusinka vhcela som ale doktor že to je zbytočne

@vannyvanny len aby pre tvoj pokoj.Chodí ku mne zakaznička do obchodu a tiež to bolo zbytočne a potom pre pokoj zaplatila u sukromnika a ajhľa vysledky nádor na prsníku a začalo že to bolesťou ruky bežna bolesť a po asi 2 týždňoch zdurene uzliny pod pazuchou . A lekár že zbytočne hovorila mi že ked išla s výsledkom od súkromnej kliniky tak že ani tak jej nechcel veriť a potom na veľa na veľa mamograf jej dal a tam ukazalo úplne male maličke 2 ložiška keby to nechala tak tak ma poriadnu rakovinu. Našťastie že jej všetko vyoperovali že už pred 2 rokmi chodi na kontroly ale ma dobre teraz.Takže nič to nie je nič to nie je pre tvoj pokoj ak máš zaplať chodi na sukromnu kliniku na sono bez výmenneho lístka aby nebolo neskoro.Neverila by som som slovam že nie je treba ísť na sono toto je hlúpe od lekára nerozvažne konanie. Nemusi to byť nič vážne ale aj môže.Držim palce a chod.