icon

V sobotu som bola na PCR. Kedy mi príde výsledok?

6. mar 2022

Ahojte, prosím Vás,ak som bola na prc včera o 13:30, kedy mi zhruba príde výsledok?

xiaomi_
6. mar 2022

do 96 hodin

hipuska
6. mar 2022

Ak si bola cez štátnu, oni tuším neposielajú cez víkendy. Takže pondelok do obeda by som čakala.

barus26
6. mar 2022

muž bol v sobotu o 15 a v nedeľu o 14:30 mal výsledok

ciusinka
6. mar 2022

Syn bol minulú sobotu o 13:30,v nedeľu výsledok okolo 18:00,bol registrovaný normálne cez NCZI..

autor
6. mar 2022

@ciusinka no aj ja som cez koronagov, no snáď mi príde dneska výsledok,lebo zajtra mám nočnú 😐 tak aby som vedela,či volať doktorke alebo nie

xiaomi_
6. mar 2022

ja som bola cez koronu gov v stredu o 8 rano a vysledok bol o 8 vecer vten den

lenkahorny
6. mar 2022

zalezi od pracoviska, ja som mala vysledok za 12h, dcera vyse 24h a syn 24. Kazdy testovany v iny den na inom pracovisku. Ale uz som cakala aj tych 96h.

zuzubb007
6. mar 2022

Test stvrtok rano a az v sobotu poobede mi prisiel vysledok takze vyse dvoch dni

autor
6. mar 2022

Super,lebo neviem či mám ísť na nočnú alebo nie.
Príznaky nemám, ale bola som s pozitívnou osobou 🙄
Čo si mám pre istotu na zajtra paragraf vybaviť alebo čo?

xiaomi_
6. mar 2022

kedze si bola s pozitivnou osobou nemala by si ist automaticky do karanteny ?

autor
6. mar 2022

@xiaomi_ my sme spolu boli v stredu, to som ešte ani nevedela,že dotyčná ide na pcr, v piatok večer mi volala,že vo štvrtok bola na pcr a je pozitívna 🙄🙄🙄 tak som sa večer objednala, na včera mi došiel termín.
Ja som vo štvrtok a piatok bola v práci 🙃 lebo som nevedela,že dotyčná ide na pcr ani nič.
Cez víkend mám voľno.
Karanténa je 5dni.
Čiže štvrtok, piatok, sobota, nedeľa a teda pondelok.
Príznaky nemám žiadne 🤷
Tak teraz neviem čo mám robiť.
Dať sa na PN na jeden deň?
Nebolo by lepšie si vziať na zajtra paragraf a ak by som vyšla pozitivna až potom PN?

xiaomi_
6. mar 2022

ja mam len jemnu nadchu nakonec

pr85
6. mar 2022

Bol som na teste v stredu ráno a vo štvrtok večer som mal už (pozitívny) výsledok.