V sobotu som bola na PCR. Kedy mi príde výsledok?
Ahojte, prosím Vás,ak som bola na prc včera o 13:30, kedy mi zhruba príde výsledok?
Ak si bola cez štátnu, oni tuším neposielajú cez víkendy. Takže pondelok do obeda by som čakala.
Syn bol minulú sobotu o 13:30,v nedeľu výsledok okolo 18:00,bol registrovaný normálne cez NCZI..
@ciusinka no aj ja som cez koronagov, no snáď mi príde dneska výsledok,lebo zajtra mám nočnú 😐 tak aby som vedela,či volať doktorke alebo nie
zalezi od pracoviska, ja som mala vysledok za 12h, dcera vyse 24h a syn 24. Kazdy testovany v iny den na inom pracovisku. Ale uz som cakala aj tych 96h.
Test stvrtok rano a az v sobotu poobede mi prisiel vysledok takze vyse dvoch dni
Super,lebo neviem či mám ísť na nočnú alebo nie.
Príznaky nemám, ale bola som s pozitívnou osobou 🙄
Čo si mám pre istotu na zajtra paragraf vybaviť alebo čo?
@xiaomi_ my sme spolu boli v stredu, to som ešte ani nevedela,že dotyčná ide na pcr, v piatok večer mi volala,že vo štvrtok bola na pcr a je pozitívna 🙄🙄🙄 tak som sa večer objednala, na včera mi došiel termín.
Ja som vo štvrtok a piatok bola v práci 🙃 lebo som nevedela,že dotyčná ide na pcr ani nič.
Cez víkend mám voľno.
Karanténa je 5dni.
Čiže štvrtok, piatok, sobota, nedeľa a teda pondelok.
Príznaky nemám žiadne 🤷
Tak teraz neviem čo mám robiť.
Dať sa na PN na jeden deň?
Nebolo by lepšie si vziať na zajtra paragraf a ak by som vyšla pozitivna až potom PN?

do 96 hodin