icon

Váha + výška v 27-mich rokoch - je to v poriadku ?

14. sep 2020

Mam 27 rokov
1 dieťa - 5 ročne
156 cm a 43 kg

Je to v pohode ?
Dakedy proste doslova čo vidím to zjem porcie ako pre hrocha ale ja proste neviem neide mi pribrať aj sladké dosť jem 🤷‍♀️ Nemám žiadne problémy ale okolie už krúti hlavou a svokra si stále robí srandu keď fúka že :
,,chod dovnútra ja ťa potom po dedine hľadať nebudem “ 😂 🤦🏼‍♀️

diana999
14. sep 2020

Na tu výšku je to váha v pohode, podľa môjho osobného názoru 😀 povedala by som že ideálna 😀 spolužiak napríklad vyzerá ako z koncentračného 😀 nech robí čo robí.. Nepriberie.. No má to po otcovi.. Takže to asi bude dedičné🤷🏽‍♀️ neviem... Metabolizmus je brutálna vec 😄😄

mirola
14. sep 2020

Ja mam 171 cm a 50 kg pridem si normalna chuda baba, mam peknu postavu. Nemyslim si, ze tvoja vaha vyska by bol nejaky extrem.. bmi mame asi podobne.

abdn16
14. sep 2020

ja som mala dlhe roky 43kg pri 163cm. a nemyslim, ze som bola vychudnuta...

simsalabim
14. sep 2020

Take miery (takmer) ma moja 15 rocna dcera a vsetci jej hovoria, ze je chudulinka a ma pribrat. Ma o kilo menej...

amelie2017
14. sep 2020

Ako dnes vam tu vsetkym sibe? Ci nejaka zakomplexovana potrebuje nasrat nas hrosice? Uz neviemkolky prispevok stihlej zeny, ci je to ok.

Nie, si vychrtla, obloz sa vankusmi

mirola
14. sep 2020

@amelie2017 podla mna jebe len tebe

deti95060810
14. sep 2020

v pohode ...ak berieme do úvahy vek, výšku, počet detí....

tenerifka
14. sep 2020

Po 1.dietati som mala 47kg pri vyske 167cm, po 2.dietati 50.....vyzerala som dobre v obidvoch pripadoch, velmi zalezi aj od stavby tela, dlzky noh, hrubky kosti...

tslobik
14. sep 2020

Tak...ja mám 172 cm a 54 kg. Schudla som 6 kg z ničoho nič a tiež som vôbec nechcela. Ale môj mi tvrdí, že mám normálnu postavu.

amelie2017
14. sep 2020

@mirola moze byt, ale dnes 3. prispevok o tom istom. Stihla, velmi stihla zena sa stazuje na to iste.

miadi
15. sep 2020

Kup si Apple Watch ked Ta odfukne lahko Ta najdu🤣

budemmamca
15. sep 2020

No závidím.ja mám výšku rovnakú a 48 kg a pod to nie a nie sa dostať

lucinka1988
15. sep 2020

Mať takú výšku, nechcela by som mať viac kg. Ja mám 177 cm a 59kg a pripadám si veľmi príťažlivá, aj podľa okolia😉Takze vzhľadom na to, že máš o 21cm menej ako ja, je to akurát. Tiež mám 1dieťa, ale 32 rokov..

kofolala
15. sep 2020

No ja mam baby 168 cm a 49 kg tiez sa citim ako hlista ,lenze moj metabolizmus ma nato svoj nazor..

1sally12
15. sep 2020

Ja mám 170 cm, a striedavo 48-50 kg...a možem sa napratať koľko chcem, stale budem vážiť rovnako. Ale ľuďom to nevysvetlíš🤦‍♀️🤦‍♀️

kofolala
15. sep 2020

@1sally12 asi tak ...ja som sa dost napočúvala takýchto rečí od šéfky ,ktora je mimochodom tiež chuda len ju žralo že všetci to vidia len na nej a nie namne ,tak potom začala rýpať do mňa keď som schudla z 53kg kôli zdr.dôvodom.Ale vôbec som nereagovala na jej narážku,už mi to prišlo až trápne za ňu ked pred koleg. sa domňa navážala a ju to časom prešlo .Zistila, že ma nevytočí

evaachesa
15. sep 2020

Ja mám 157cm a pár rokov dozadu som mala 45kg...teraz mám o niečo viac, no keď som sa minule dostala k fotkám z toho obdobia, až mi zle prišlo aká som bola vyziabnuta a vôbec som nevyzerala zdravo... kosť a koža...pri 43kg si to nechcem radšej ani predstaviť 🙄 aj kolegovia mi stále hovorili že som veľmi vychudnutá a mám sa poriadne najesť 😄

1sally12
15. sep 2020

@kofolala no mne to hovoria hlavné tí pri sebe a ja mám slušnú výchovu, proste neviem im povedať nech sa pozrú na seba😁potom si poviem že len závidia, že by tiež chceli byť také štíhle😋

kofolala
15. sep 2020

@1sally12 presne ja tak isto ,nedokazem niekomu niečo povedat ,pride mi trapne aby som 40+ rocnu pani ucila spravaniu.
A inak tiez mam plnsiu kamaratku co zje palacinku s pikaom a ma +10kg a tiez len od nej pocuvam ze som ako niť😁

nataliaseidlova
15. sep 2020

Ja mam 165cm a v dospelosti som pred detmi mala najmenej 42kg ale to bolo sposobene sstresom. Potom po prvom dietati som mala 48kg vobev sa mi nedarilo pribrat nad 50 a teraz po druhom dietati mam 54.5kg a som spokojna konecne aj ked teda mozno este 3kg by som brala 👌

1sally12
15. sep 2020

@kofolala presne tak. Hlavne neviem kde berú tú drzosť. Hlavne že keď niekto povie na niekoho ze je tučný/á sa všetci pohoršuju, ale nas chudých môžu v pohode urážať🙄