icon

Vedľajšie účinky po hormonálnej injekcii

dominika1277
27. feb 2026

Ahojte, mám PCOS , lekár mi pichol vyvolávačku aby sme mohli odsledovať hormonálny profil, prvá prebehla ok ale teraz som bola zase asi pred týždňom..o pár dni na to ma začalo bolieť brucho ale zvláštne..pod ľavým rebrom..o pár dni neskôr ma začalo bolieť ako keby žalúdok, pod pravým rebrom, dole ako keby bolesť na slepák, zimnica, proste zvláštne bolesti..včera som bola na pohotovosti s tým že som sa bála že to je slepak..urobili odber krvi, RTG, a že vraj výsledky sú ok..menzes stále neprišiel ale je mi vážme blbo, boli ma brucho všade tak striedavo a je mi zima..prosím vás môže byt toto vedľajší účinok? Lebo mám strach a neviem či sa vrátiť na urgent alebo čo..

jeennyv
27. feb 2026

Ja som pri svojej ms, ale ja mam problem srdce tlak…mi tak bolo som myslela, ze slepak, tlak vyletel…dali mi lieky inj novalgin a podla diagnozy no mi riesili tlak …cize moze to byt hormonalne i tou vyvolavackou

dominika1277
autor
27. feb 2026
@jeennyv

Ja som pri svojej ms, ale ja mam problem srdce tlak…mi tak bolo som myslela, ze slepak, tlak vyletel…dali mi lieky inj novalgin a podla diagnozy no mi riesili tlak …cize moze to byt hormonalne i tou vyvolavackou

@jeennyv hej chápem, no ja som tu čítala jednu pani čo písala v staršej diskusii že mala podobne príznaky ako ja..len neviem čo robiť už lebo tiež mi dali nejaké lieky od bolesti ale nechcem si zbytočne zaťažovať telo keďže som brala veľa antibiotík od začiatku roka