Viditeľné žily a priesvitná koža: Čo môže pomôcť?
Máte to aj vy niekto tak že máte veľmi viditeľné žily ? Mne to celkom vadí z estetického dôvodu že mi presvitajú veľmi žili na rukách aj na nohách. Čím to je vôbec spôsobené? A dá sa to nejako napraviť?
@anonym_autor moja dcera ma viditelny cely zilovy system, na nose ma jednu zilu priesvitnu ako vecna modrina. Zatial jej to nevadi 😁
@anonym_autor ja mám nielen priesvitné, ale aj hrboľaté, no a, od ležania to nemám 🤷
@anonym_autor Opališ sa a bude dobre.
@anonym_autor mne vystupili takto priesvitne pod kozu pri prvom tehotenestve a uz to tak ostalo. Iba na hrudi sa to dost zredukovalo samo od seba.
@thirstymonk to pomoze len trosku. Mozno keby si niekto daval robit nastrek, ze mu tu kozu vlastne zafarbia, ze je skoze opalena. Ale prirodzeny melanin pri opaleni to nezakryje.
@anonym_autor a je to dane geenticky, ze mas zilovy system rozlozeny plytsie, hned pod pokozkou. Takze sa s tym vela robit neda.
Dokonca mi sestricky vzdy povedia, ze aj ked to tak vyzera, nie je si z coho vyberat pri odberoch, lebo tie zily su pruzne a uhybaju. Nedaju sa tak lahko napichnut injekciou.
Vidno mi komplet všetky žily. Teraz keď vyšla rozprávka Kpop, tak sa neter smiala, že ma ovládli démoni 😂. Nejak mi to neprekáža, Dr tvrdí, že je to absenciou tuku, tak snáď nebudem kvôli žilám priberať.

@anonym_autor Opališ sa a bude dobre.