Vracanie a horúčky v okolí: Čo tomu predchádza?
Ahojte, aj vy ste spozorovali, že všetci v okolí zvracajú a majú teploty? Aspoň v mojej blízkosti je to všade, sama som to mala a zázračne to samé prešlo po 2 dňoch. Nestretli ste sa s tým? Na mňa to nepôsobí ako klasická žalúdočná chrípka,mne osobne bolo hrozne zle a zvracala som minimálne
@kikavadi Zvláštne, lebo je to všade a nikto o tom nehovorí, ani to neliečia
mali sme, jeden den vracanie, druhy den horucky, 3-4den sopel, kasel, potom nic,.
U mňa v okolí mal skoro každý tento týždeň minimálne pár dni migrény a bolesti hlavy ,na ktoré poriadne nezaberali žiadne tabletky 🤔🤔 ako prišlo tak odišlo...
Nie, nespozorovala som to okolo seba ale počula som a čítala, že také niečo sa teraz šíri.
U nás "všade" som to nezachytila. Ani vo veľkom kolektíve v práci.
U nas je to vsade. Ale co by si o tom chcela rozpravat, je februar, chripkova sezona v plnom prude
A čo Ti bolo? Píšeš,že hrozne zle. No ja som tiež niečo mala. Neskutočne zavraty pol dňa a potom som zvracala. Na druhý deň bolo lepšie. Žalúdočné problémy pritom žiadne. Neviem čo to bolo. Ale brutálne závraty. Bez teploty.
Veď črevná chrípka ... To nie je nič nové. Ako to chces liečiť? Proste to treba vylezať, dopĺňať tekutiny, vitamíny a ak to za pár dní prejde, tak super. Horšie je, ak to trvá týždeň a nastane hydratácia organizmu, vtedy to riešia ... Prípadne CRP vyššie. Ale dovtedy jednoducho vylezat 2-3 dní a hotovo.

V mojom okolí nie zvracanie, ale vysoké horúčky aj 7-10 dní. Dospelí aj deti.