icon

Výber nosných mandlí, teplota a bolesť hlavy po zákroku

18monika09
8. jan 2022

Maminy,prosím.
Synom vyberali v stredu nosné mandle.Vo štvrtok nás prepustili a navečer prišla klasika-teploty-na ktoré ma v nemocnici upozornili.Lenže chalani sa doteraz sťažujú aj na bolesť hlavy (treti den po zákroku).
Sú bolesti hlavy po vybratí mandlí,alebo úplnej narkóze normálne,alebo to mám riešiť?
Ďakujem za odpovede....

michaela66
8. jan 2022

@18monika09 no podľa mna riešiť mojej dcere vyberali a teda za tri dni už bola úplne ako keby jej nič nerobili nemala ani teploty nič ale hocičo ak by mala povedali,že radšej sa mame ukázať či už pohotovosť alebo u dr.bolesť hlavy neviem no netreba to podceňovať ja osobne by som to riešila aby nebolo ešte horšie…

nikkas
5. júl 2023

@18monika09 ahoj nepamätáš si dokedy ich ta hlava a krk strašne boleli nás je 10ty deň a stále ho to veľmi boli

zusi575
12. sep 2023

@nikkas dobry den. Prosim vas ako ste dopadli s tými bolestami? Kedy prestali? My sme 5 den po vybere a tabletky musím dávať kazdych hodín ako dcérku boli hrozne hlava.

18monika09
autor
Autor odpoveď zmazal
18monika09
autor
12. sep 2023

@zusi575 trvalo to dost dlho,dr mi vtedy povedala,ze to je nasledok narkozy a postupne ich zacnu boliet aj ramena a hrudnik.Myslim,ze skoro 2 tyzdne boli uboleni

nikkas
12. sep 2023

@zusi575 ani sa nepýtajte my sme bolo odvtedy trikrát hospitalizovani..dostal ojedinelý griselov syndrom ochrnul v krku a mal horucky a bolesti tri týždne sa z roho liečil a tri dni na silných ATB do žily....

omela
21. feb 2026
@nikkas

@zusi575 ani sa nepýtajte my sme bolo odvtedy trikrát hospitalizovani..dostal ojedinelý griselov syndrom ochrnul v krku a mal horucky a bolesti tri týždne sa z roho liečil a tri dni na silných ATB do žily....

@nikkas ako Vám prosím diagnostikovali ten syndróm? Synovi vyberali 17.2. Nosnú mandle- deň po operácii dostal opakujúce sa horúčky nad 38 a stále plače že ho boli hlava vzadu ako konci lebka a začína chrbtica- stále dokola dávame Nurofen a Panadol ale bojím sa aby tiež nemal ten syndróm lebo nevie dozadu zakloniť hlavu

nikkas
21. feb 2026
@omela

@nikkas ako Vám prosím diagnostikovali ten syndróm? Synovi vyberali 17.2. Nosnú mandle- deň po operácii dostal opakujúce sa horúčky nad 38 a stále plače že ho boli hlava vzadu ako konci lebka a začína chrbtica- stále dokola dávame Nurofen a Panadol ale bojím sa aby tiež nemal ten syndróm lebo nevie dozadu zakloniť hlavu

@omela ano určite choďte naspat tam kde ho operovali

omela
22. feb 2026
@nikkas

@omela ano určite choďte naspat tam kde ho operovali

@nikkas boli sme a lekár povedal že nevidí zápal v hrdle ani nose a že nech s tým jeho telo zabojuje samé že cez víkend sa to zlepší ale vôbec, stále má horúčku, v noci nás zobudil že honzniva hlava boli a dnes aj uško ktoré mu prepichivali- ako vám prosím diagnostikovali ten syndróm?

nikkas
22. feb 2026
@omela

@nikkas boli sme a lekár povedal že nevidí zápal v hrdle ani nose a že nech s tým jeho telo zabojuje samé že cez víkend sa to zlepší ale vôbec, stále má horúčku, v noci nás zobudil že honzniva hlava boli a dnes aj uško ktoré mu prepichivali- ako vám prosím diagnostikovali ten syndróm?

@omela príznakmi a nepredtavajucmi horúčka mi a stuhnutostou krku..okamžite ho vzali naspäť do nemocnice a dali atb do žily iba do žily na to zaberajú atb a potom to po pár dňoch prešlo v nemocke

nikkas
23. feb 2026
@omela

@omela ako ste dopadli

ariannazara
23. feb 2026

Mojmu vyberali piatok, 1.5hodiny mal velmi velke, velky rez. Ale stazoval sa len 1 den na bolest hrdla, hlavy vobec..ale sestricka hovorila ze moze boliet hlava zo zadu.