Vybraté 4 osmičky
Prosím vás som po zákroku vyberali mi 4 osmicky dva dole dva hore je to už tretí deň mám bolesti beriem novalgin trikrát denne a kloktam s corsodylom mám aj opuchnutú jednu stranu ako ste to znášali vy čo ste jedli som strašne hladná až som slabá s toho samozrejme jem vizivu jogurty pudink polievka ale cítim sa veľmi slabo .. ďakujem za rady
Divím sa,že ti ich vybrali naraz. Mne to odmietli urobit-chvalabohu. Lebo mala som čo robiť pri dvoch,veľký opuch som mala a ozaj týždeň bol boj.
Skús nutridrink z lekárne,tam je mix všetkých dôležitých veci pre ľudí,kt.potrebuju doplniť pri zdravotných problémoch.
Mne takto pred rokmi vyberali všetky 4 v celkovej aneszeze, lebo okrem toho robili aj resekciu na inom mieste, takže som mala dorezanu vyslovene celú čeľusť. Hlavu ako melón som mala par dni, fakt len jogurt a kaše. Ale do týždňa to určite prešlo a bolo už celkom ôk.
Len opatrne s tym kloktanim, aby sa ti tam nevytvoril dry socket (prelozilo mi to ako suche lozko).

odporúča sa vyberať osmičky po dvoch, aby sa človek najedol. ale tak predpisujú sa preventívne antibiotiká, treba to chladiť a kašovitú stravu, žiadne potraviny, ktoré by sa mohli dostať do rany, a analgetiká podľa odporúčania lekára. Môžeš vyskúšat aj ústnu vodu Glimbax, obsahuje aj diklofenak, čo je zložka proti bolesti a zápalu (jeden čas mala výpadok, treba pozrieť, či ju už naskladnili), len treba dávať pozor, keď berieš aj lieky proti bolesti.