icon

Vybratie stentov - reakcie

antonia15
3. nov 2022

Dobrý deň...je tu niekto kto mal stenty k obličkám. Ako ste reagovali/cítili ste sa po vybratí? Dnes mi ich vybrali. Neskutočné bolesti mám keď idem na "malú". Strašne to akoby reže. Ak ste to mali tak aj Vy, ako dlho to trvalo? Čo pomohlo? Ďakujem za každú radu, lebo je to hrozna bolesť.

trgypadl
3. nov 2022

@antonia15 mocova rura je zial podrazdena, odporucam dostatok tekutin, pripadne urologicky caj, preventivne brusnicove preparaty, ak su velke bolesti aj analgetika, pripadne nospu alebo buscopan

antonia15
autor
3. nov 2022

@trgypadl pijem veľa...v podstate nonstop mám pohár v ruke ale vôbec sa to nezlepšilo ani troška...prejdú tie bolesti? Okrem toho cítim bolesť aj v obličke, znamená to že tam niečo je alebo tiež to môže byť tým podráždením? Ďakujem ... Lieky asi veľmi nemôžem, dojčím

trgypadl
3. nov 2022

@antonia15 tak je to len prvy den treba trosku pockat a uvidíte, ale ak by bolesti pretrvavali, tak kontaktujte pracovisko, kde vam ich vyberali. Ak su bolesti vyrazne Paralen si môžete dat aj, ked dojcite

hama_ba
3. nov 2022

@antonia15 treba vydržať, tie dva - tri dni, pit veľa vody a cikať aj keď to je neprijemne. Počas tohto obdobia môže byť úľava močiť v sprche, v teplom prúde.

antonia15
autor
4. nov 2022

@hama_ba ďakujem pekne, už sa to lepší 🙂

antonia15
autor
4. nov 2022

@trgypadl ďakujem pekne, dnes som bola na kontrolu, lepší sa to, dúfajme že to bude dobré🙂

trgypadl
4. nov 2022

@antonia15 👍😉🍀