icon

Vyrážka

iva95
3. máj 2023

Ahojte prosím nemáte skúsenosť čo by mohlo byt toto? internet prehľadany ale nič som sa nedozvedela. Lekár termín až v júli 🤦‍♀️ minuly rok som toto iste mala na opačnom boku ako teraz dostala som protimykoticku masť a nejaké lieky ale vôbec to nezabralo prešlo to same až na jesen/zimu. a teraz sa mi to vrátilo na opačnom boku ale horšie. mám to opuchnuté čo vidieť aj na fotke a svrbí to. prášok avivaz som nemenila. dakujem

Vyrážka
domkakvet
3. máj 2023

@iva95 nieco mohlo ustipnut.

iva95
autor
3. máj 2023

@domkakvet dakujem ale o uštipnutí pochybujem… minuly rok to nebolo tiež postipnutie vlastne ani neviem čo to bolo. dostala som krém a lieky proti mykoze s odpoveďou vradte sa len ak by sa to zhoršilo… trvalo to cele leto a jesen potom to prešlo. problém je že ešte dva dni dozadu (mám to už nejak dva tri týždne) tie vyrážky boli oddelene a malé ale za posledných 48hodin sa to takto zväčšilo

eeffka
3. máj 2023

@iva95 to mas prsnik? Debilna podprsenka

iva95
autor
3. máj 2023

@eeffka nie 🙈😄 je to pravý bok ale mám to opuchnuté. cez to miesto mi nejdú ani nohavičky ani nezačínajú gate že by to bolo z toho

anicka182
3. máj 2023

@iva95 nedavno som mala cosi podobne na nohe, davala som par dni mast antimykoticku (imazol) nepomohlo tak som skusila teatree olejcek a do par dni to zmizlo.

iva95
autor
3. máj 2023

@anicka182 mala si to aj suché pred teatree? ten vysušuje tak či to nevysuší ešte viac ako to je (mne už sš pomaly aj koža šupe odtiaľ)

anicka182
4. máj 2023

@iva95 ano mala som to suche

monro
4. máj 2023

vyzerá to na ekzém. Niečo na premastenie by ste mohli vyskúšať. Ja som mala niečo podobné vo februári a kúpila som si krém s kyselinou mliečnou a krásne to po pár dňoch zmizlo.

iva95
autor
4. máj 2023

dakujem poskúšam