Výsledky po Covide-19
Vie mi niekto poradiť ? Toto sú moje výsledky po covide
@llenka014 ja tiež.. Ale 3 týždne.. A tie stavy sa zlepšia už som dva mesiace po a už sa cítim po psychickej stránke ako predtým potrebuje to čas neboj.. Horšie po zdravotnej no pľúca to scyhtali celkom dosť ale aj to je oveľa lepšie ako po prepustení.. Dá sa to do poriadku ♥️
@laurica1232 áno ja potrebujem hlavne sa dať dokopy po psychickej stránke čo mi povedali aj v nemocnici
@llenka014 sestra je v nemocnici 4 mesiace.Stavy uzkosti,poruchy spanku a teraz depresia 😞
@llenka014 ja viem.. Ja som sa cítila veľmi zle psychicky som bola totálne v riti myslela som si ze mam depku bála som sa byť sama doma hned najhoršie myšlienky plus som nemohla spávať .. Ani neviem ako to prešlo už je to super
@laurica1232 Áno ja sa už začínam tiež cítiť lepšie aspoň myslím uvidíme ako bude snáď všetko dobre
@laurica1232 To znie velmi podobne tomu co som mala ja uz davnejsie = uzkost. Moze to vyvolat nadmerny stres. Mne dokonca vadili aj kvapky proti kaslu, tie mi stav vzdy poriadne zhorsili, takze tie uz nikdy neberiem. Psycholog mi predpisal tabletky proti uzkosti, myslim ze to boli tie iste co su na depresie. Asi po roku ma to konecne preslo, a postupne som tabletky vysadila. Teraz uz 6 rokov som ok. Treba obmedzit stres a snazit sa vratit do normalneho kazdodenneho zivota, to dost pomaha. Ale tabletky som tiez potrebovala a pomohli. Dufam ze to prejde rychlo. Drzim palce.
@zuzuli80 neviem čím to bolo spôsobené ale celkovo som čerstvo po cisárskom pôrode len tak bez upozornenia dom len prebrala na covid oddelení keďže som v čase pôrodu bola pozitívna.. A tam sa mi stav zhoršoval babo som nevidela 3 týždne preplakane len stres.. No a vedľa mňa ľudia v čierno vreci ci na ventilacii.. Už je to ok som dva mesiace po covide užívam si babo a život sa vracia do normálu ale bolo to veľmi ťažké prestať myslieť na to prostredie a celkovo mi bolo zle.. Ďakujem 😉
@laurica1232 Tak to bolo pochopitelne velmi tazke a stresujuce obdobie pre teba. Tiez prve 3 mesiace po porode su dost namahave, malo spanku pre maminu :( Ja som s malou spavala prve 3 mesiace po sediacky v noci, lol. Nechcela spinkat sama v postielke. Pekne som mala chrbticu znicenu, a to ma nikdy predtym chrbal nebolel.
No som rada ze to uz mas za sebou a ze sa vsetko zlepsuje. Cas to urcite vsetko vrati do normalu. Nech sa vam obom, aj tebe a babatku pekne dari 🙂

Z krvneho obrazu vyzera byt vsetko v poriadku. Znie to skoro ako panicky zachvat. Najlepsie je sa este poradit so vseobecnym lekarom.