icon

Vytesnenie zlej spomienky - stalo sa vám to už?

4. feb 2020

Dobry den. 3r spat sa mi stala velmi neprijemna vec, ktoru som v danom momente tazko prezivala. Ide ale o to, ze to obdobie si uz skoro nepamatam. Viem si vybavit, ako sme sa hrali ako deti ale nespominam si 3r spat? Asi som to vytesnila zo svojej hlavy, no bolo to iste obdobie a ak sa v nom nieco udialo a ktosi na to spomina ci sa spyta, neviem sa rozpamatat. Mam v hlave len zablesky, akoby to bol sen....je to normalne? Problemy uz nemam, vsetko sa zrovnalo, tak len dufam, ze mi nepreplo. Ziadne lieky, drogy, alkohol, nic som nebrala (to len ak by sa niekto pytal). Takyto pripad je aj den statnic, kedy som nesmierne stresovala a tiez si na ten den skoro nepamatam. Mate niekto takuto skusenost? Je to ok?

lija22
4. feb 2020

ano, tiez den statnic a tiez aj zle udalosti, su v hmle alebo akoby sa stali dakomu inemu. Normalka, mozog to vytesnuje umyselne, hod to za hlavu

deti95060810
4. feb 2020

to je Ok, načo sa trápiť...radšej zabudnúť...

mrkvicka060
4. feb 2020

To je nejaka automaticka psychohygiena. Keby to mozog nevytesnil, nebola by si v poriadku a preplo by ti. Je to normalne a zdrave 🙂

luthine
4. feb 2020

Tie spomienky tam su, len ty k nim nemas pristup. Mozog ta chrani pred bolestou, lebo zrejme citi, ze nie si pripravena sa tym zaoberat. Neboj, vsetko sa vyplavi v momente, ked budes najviac spokojna😊 Vtedy budes mat na to vacsiu kapacitu.

sunny8
4. feb 2020

Prežila som si toto .. medzi svojou 18-20 si pamätám len záblesky .. bolo to silné emocionálne obdobie a bola som na pokraji zrútenia .. podľa troch od seba nezávislých veštic v Tom bola aj mágia ževraj preto si nepamätám. Musím sa pýtať rodiny že čo sa dialo a tak lebo inak čisté okno ..