Zaľahnuté uši po chrípke: Čo pomáha?
Ahojte.
Viem, že je tu veľa tém, ale potrebujem takú rýchlu pomoc.
Bola som chorá, teploty, nachladena...
Vždy mi zaľahlo iba v pravom uchu, no počas tejto chrípky v obidvoch. Ja som doslova ohluchla.
Momentálne som na druhom konci republiky kvôli práci a môj obvodný má dovolenku a vrátim sa domov až budúci týždeň.
Neviem a ani nejako nechcem behať po ORL tu...
Vedeli by ste mi niečo poradiť na to? Pravdepodobne to nebude žiaden maz v uchu, ale dôsledok choroby...
Viem si zohnať lieky aj na lekársky predpis, len potrebujem vedieť, že čo asi... Že čo vám pomohlo.
Obvodný mi nepredpíše a ani neporadí, keďže je na dovolenke.
Ďakujem❤️
Sinupret, Modafen čo sú na bežnú nádchu a sú voľnopredajné. Lepšie ti poradia v lekárni. Tam si už bola?
Mne na zaľahnúté ucho pomáha kvapkať si kvapky do nosa (Nasivin používam ja), ak mám napr zaľahnúté v pravom uchu, pri kvapkani do pravej nosnej dierky naklonim hlavu jemne na pravú stranu a dozadu a tak ostanem ležať pár minút. Po pár dňoch mi v uchu "odlahne"
Tak tuto treba vyhladat usneho,tonie je sranda,ked az obidve usi
Mne pomohlo len prepláchnutie uší. Tiež som mala zaľahnuté obidve bol to des
Môžeš mať zápal dutín a to nie je sranda bol by dobrý vyter
Sinupret, kvapky do nosa, Burowe do usi
Je to tekutina v uchu, následok po chorobe. Nos sa musí udržiavať priechodny, aj s pomocou sprejov, možno atb budeš potrebovať. Naozaj najlepšie je vyhľadať orl doktora, lebo aj tie spreje sú na predpis.

antihistaminika, kortikoidy, mas tam opuch a zrejme aj tekutinu, podla crp mozno aj atb