icon

Zaočkovaní vakcínou Janssen

18. aug 2021

Ake mate prosim skusenosti? Plusy, minusy? Velmi nad nou uvazujem, hlavne kvoli tomu, ze je to jednorazovka, ale zas nema velmi vysoku ucinnost a neviem sa dopatrat aka je ucinna voci delta variantu. Dakujem a prosim iba k veci.

merynka33
18. aug 2021

co som pocula tak ju prirovnavali k astre...proti delte je vraj najucinejsia moderna... ale tak vsetko je to: že vraj...

martinka13
18. aug 2021

Manžel je ňou zaockovany. Ako je účinná uvidíme. Problémy nemal po očkovaní žiadne

autor
18. aug 2021

@martinka13 preco si vybral prave tu, ak sa smiem spytat?

kiwi3
18. aug 2021

osobne by som si tieto jednorazovky nevybrala. ine maju vyssiu ucinnost aj pre to, ze su dvojdavkove. toto mi pride take riesenie, ze lepsie ako nic (napr. pre bezdomovcov, pri ktorych je clovek rad, ze pridu aspon raz, resp. za nimi pridu aspon raz)

jaga18
18. aug 2021

Syn nou bol očkovaný minulý víkend. Uprednostnil ju, pretože je to jednodavkova vakcína a nechodí na SK nejak pravidelne aby sa prisposoboval potom druhej dávke a koncom augusta odchádza späť do ČR, nech nemá problém na hranici a aj na univerzite vyžadujú 2 týždňovu karantenu alebo testy v prípade príchodu zo zahraničia...
Mal vysokú teplotu prvú noc po očkovaní, tiež typické chrípkové príznaky, prešlo ho to do 24 hodín.

martinka13
18. aug 2021

Lebo je jednodavkova. Ja som šla radšej Pfizer... Ale asi ti je +/- jedno

autor
18. aug 2021

@martinka13 nie je mi to jedno, keby bolo, ani nikam nejdem. Ide mi prave o tie reakcie po a ako v nadchadzajucom komente bolo spomenute, uz teraz viem, ze na dalsiu sa nebudem mohla dostavit.

zuzuliennka1
18. aug 2021

ja som napr. nemala ani vysoku teplotu, ani priznaky ako chripka, len som bola taka akokeby otapena, preslo to na druhy den

brrrrrciatko
Autor odpoveď zmazal
saxana000
18. aug 2021

Bola som v sobotu.nebolo mi skoro nic trosku som bola akoby prispata prvy den a trochu ma bolela. ruka prvu noc to bolo cele.ziadna teplota ani zimnica.dovody hlavne ze ako jedina z vakcin neobsahuje mRNA ale obycajny virusovy vektor dalej je to jednorazovka raz idem a mam pokoj ci a ako je ucinna uvidime..

martinka13
18. aug 2021

No u nás v rodine sme boli očkovaní všetkými schválenými vakcinami. Jediný, kto mal reakciu bola moja krstná po Moderne. Zrejme kvôli tomu, že sa dala očkovať skoro po prekonaní covidu s dosť ťažkým priebehom. Ale po 2 dňoch bola aj ona OK

martinka13
18. aug 2021

Zle som napísala, nie TI to je jedno, ale TO je jedno. Preklep...

autor
18. aug 2021

@martinka13 aha, ok. to si aj ja hovorim, ze je to asi jedno 🙂