Zaočkovaní vakcínou Janssen
Ake mate prosim skusenosti? Plusy, minusy? Velmi nad nou uvazujem, hlavne kvoli tomu, ze je to jednorazovka, ale zas nema velmi vysoku ucinnost a neviem sa dopatrat aka je ucinna voci delta variantu. Dakujem a prosim iba k veci.
Manžel je ňou zaockovany. Ako je účinná uvidíme. Problémy nemal po očkovaní žiadne
osobne by som si tieto jednorazovky nevybrala. ine maju vyssiu ucinnost aj pre to, ze su dvojdavkove. toto mi pride take riesenie, ze lepsie ako nic (napr. pre bezdomovcov, pri ktorych je clovek rad, ze pridu aspon raz, resp. za nimi pridu aspon raz)
Syn nou bol očkovaný minulý víkend. Uprednostnil ju, pretože je to jednodavkova vakcína a nechodí na SK nejak pravidelne aby sa prisposoboval potom druhej dávke a koncom augusta odchádza späť do ČR, nech nemá problém na hranici a aj na univerzite vyžadujú 2 týždňovu karantenu alebo testy v prípade príchodu zo zahraničia...
Mal vysokú teplotu prvú noc po očkovaní, tiež typické chrípkové príznaky, prešlo ho to do 24 hodín.
@martinka13 nie je mi to jedno, keby bolo, ani nikam nejdem. Ide mi prave o tie reakcie po a ako v nadchadzajucom komente bolo spomenute, uz teraz viem, ze na dalsiu sa nebudem mohla dostavit.
ja som napr. nemala ani vysoku teplotu, ani priznaky ako chripka, len som bola taka akokeby otapena, preslo to na druhy den
Bola som v sobotu.nebolo mi skoro nic trosku som bola akoby prispata prvy den a trochu ma bolela. ruka prvu noc to bolo cele.ziadna teplota ani zimnica.dovody hlavne ze ako jedina z vakcin neobsahuje mRNA ale obycajny virusovy vektor dalej je to jednorazovka raz idem a mam pokoj ci a ako je ucinna uvidime..
No u nás v rodine sme boli očkovaní všetkými schválenými vakcinami. Jediný, kto mal reakciu bola moja krstná po Moderne. Zrejme kvôli tomu, že sa dala očkovať skoro po prekonaní covidu s dosť ťažkým priebehom. Ale po 2 dňoch bola aj ona OK

co som pocula tak ju prirovnavali k astre...proti delte je vraj najucinejsia moderna... ale tak vsetko je to: že vraj...