Zápach v pupku
Ahojte baby,
mám problém s ktorým sa stretávam po prvýkrát. Po poslednej menštruácií (4 dni dozadu) som začala cítiť strašný zápach z pupka. Sprchujem sa každý večer, niekedy každý druhý (ale to len zriedkavo keďže od pôrodu je sprcha môj najlepší kamarát) a pupok si umývam rovnako ako každú časť tela. Mám pocit, že ho mám aj trochu začervenaný. Neviete prosím z čoho to vzniká? Či je to dôvod vyhľadať lekára alebo čo s tým? 🤷♀️
@dadulika2 mas ho zapaleny (mohlo sa stat, ze si ho napr. nedostatocne utrela a ostala tam voda.). Chod k doktorke.
Alebo este moze pomoct povytierat liehom z lekarne.
Aspon nasim deckam to vzdy pomoze.
A najcastejsie sa im ten zapal stane, ked maju tendenciu sa casto macat vo vode v lete.
ak smrdi, tak isto tam budes mat nejaky zapal alebo infekciu. mala by si si ho vydezinfikovat bud alpou, alebo by som pouzila skor bedatinem to nestipe a ma aj priaznive ucinky na hojenie
Ďakujem všetkým za rady 😊 skúsila som ten lieh, uvidíme ako bude a keď dačo tak budem skúšať ďalej. Pekný deň baby 🤗

@dadulika2 Stačí vydezinfikovať liehom alebo alkoholom, nechať uschnúť a poprípade použiť detský púder.. v prípade potreby niekoľko krát alebo dní zopakovať..