icon

Zapálený žalúdok a piesok v žlčníku: Ako to riešiť?

yani03
Včera o 09:12

Zdravím idem si po radu mám Zapálený žalúdok dvanastik a piesok v zlčniku bol som na gastro na hadicku kde mi to bolo zistené doktorka mi predipasala Ozzion 40mg
A na rozpúšťanie zlcnikovich kameňov Ursosan 400 mg
Držím aj prísnu zlcnikovu diétu
Len mám taký problém keď stále niečo zjem začne mi v kuse hučať po bruchu a v črevách je to normlne ?
Potom mám zvlastne bolesti v bruchu bolesti čriev ako keby stretol sa stym niekto ?

martina0782
Včera o 09:31

@yani03 dobrý deň, ja mám tiež problém podobný ako vy chcela som sa opýtať mávate svetlú stolicu?

yani03
autor
Včera o 09:37
@martina0782

@yani03 dobrý deň, ja mám tiež problém podobný ako vy chcela som sa opýtať mávate svetlú stolicu?

@martina0782 viete čo myslím že taku normálnu neviem ako svetlu myslite vlastne

martina0782
Včera o 09:39
@yani03

@martina0782 viete čo myslím že taku normálnu neviem ako svetlu myslite vlastne

@yani03 taká svetlo hnedá až sivá, biela, mastná

yani03
autor
Včera o 09:48
@martina0782

@yani03 taká svetlo hnedá až sivá, biela, mastná

@martina0782 Taku vôbec skôr mávam normálnu

annel19
Včera o 10:22

Ja som mala piesok. Hneď ma brali na chirurgiu, lebo som mala aj pokožku už žltkastu aj očné bielka.vysoky bilirubín. Ten piesok mi upchal zlcovody. Na vyšetrení po hadičke som bola na a výber žlčníka. prečo to riešia tabletkami? Je to nebezpečnejšie ako kamene

martina0782
Včera o 10:31
@annel19

Ja som mala piesok. Hneď ma brali na chirurgiu, lebo som mala aj pokožku už žltkastu aj očné bielka.vysoky bilirubín. Ten piesok mi upchal zlcovody. Na vyšetrení po hadičke som bola na a výber žlčníka. prečo to riešia tabletkami? Je to nebezpečnejšie ako kamene

@annel19 môžem sa opýtať akú hodnotu bilirubinu ste mali?

anonym_28f6ee
Včera o 10:54

@yani03 toto vsetko vam robi žlčník. Zrejme nechvete ist na operáciu, preto to riešia aspon takto. Pre vase dobro, dajte sa zoperovat a vyberte si ho. Ja som uz vyše roka po laparoskopickom vybrati a vsetko zmizlo, co robilo problem. Ležala som s dvoma ženami, ktore previezli po mesiaci na jiske konečne na oddelenie, co mali neskutočne problémy zo žlčníka. Obe zápal pankreasu a skoro zomreli. Preliecit zápal a okamžite ist na chirurgiu, pokial nechcete skončiť aj vy tak. Lieky su len dočasne riešenie. Ja som bola v nemocnici so všetkým 4 dni a vsetko bez komplikacii, kdežto ludia, co operáciu odkladali, tam potom boli mesiace

yani03
autor
Včera o 11:05
@anonym_28f6ee

@yani03 toto vsetko vam robi žlčník. Zrejme nechvete ist na operáciu, preto to riešia aspon takto. Pre vase dobro, dajte sa zoperovat a vyberte si ho. Ja som uz vyše roka po laparoskopickom vybrati a vsetko zmizlo, co robilo problem. Ležala som s dvoma ženami, ktore previezli po mesiaci na jiske konečne na oddelenie, co mali neskutočne problémy zo žlčníka. Obe zápal pankreasu a skoro zomreli. Preliecit zápal a okamžite ist na chirurgiu, pokial nechcete skončiť aj vy tak. Lieky su len dočasne riešenie. Ja som bola v nemocnici so všetkým 4 dni a vsetko bez komplikacii, kdežto ludia, co operáciu odkladali, tam potom boli mesiace

@anonym_28f6ee myslite si že je to všetko zo zlčnika ? Mna ani neboli tam kde je žlčník mna trápia tie bolesti v črevách zvlastne a to zvlastne škvrkanie v bruchu a črevách a taký nepokoj a tlak alebo sem tam kŕče a dosť často má pobolieva hlava v predu neviem či z toho alebo už stres

annel19
Včera o 12:26
@martina0782

@annel19 môžem sa opýtať akú hodnotu bilirubinu ste mali?

@martina0782 to už netuším. Ale čo viem,tak primár len zalomil rukami,že čo som neprišla skôr. No mne nič nebolo,zo dňa na deň som ozltla. Týždeň predtým ma bolel chrbát, nemyslela som,že to môže byť žlčníkom. Bolo to ešte v roku 2020. No bola som kôli tomu2 týždne v nemocnici. Ale žltá som bola dosť.

lucy7718
Včera o 19:15

@yani03 ja som mala podobne problémy, tiež piesok..nechala som to asi rok tak ze sak snad sa to upraví časom..ale bolo to len horšie,piesok pôsobil vela problemov, časté záchvaty ( pri posledných dvoch) som si myslela ze uz mi muz bude sanitku volať...tak som ho dala konečne von..a az po vybratí som zistila koľko veci a problémov v tele mi zjavne ovplyvnoval...teraz je moj život tak 100x lepší 🙂