Zášklby na tele
Pred týždňom som večer mala sklbanie v ruke v bicepse, pár dní ruka akoby slabšia. Ale potom sa pridalo mravcenie v nohe, ktoré pociťujem častejšie cez deň. Občas mám tik aj v druhej ruke, nohe, na tvári. Píska mi v ušiach. Neurológ ma zoberie až o dva mesiace, dovtedy sa zblaznim od strachu. Keď som dala do Googlu zasklby svalov, hneď na mňa vybehla skleróza a ešte horšie diagnózy. Občas mi vykrúca prsty na nohách, bolia ma kosti, zápästie, hlava. Mali ste to niektorá? Čo to môže byť?
Tetania . Treba doplnit mineraly, hlavne magnezium a bude vsetko v poriadku. Moze to trvat aj par mesiacov
Áno mravcilo mi po tvári, pere, kŕče ruky, nohy, pocit stiahnutej hlavy a celkovo nepohoda nervozita
aj ja mám rovnaký problém.. mam svalové zášklby po celom tele...beriem magnezko - magnosolv 2x denne už vyše mesiaca a neprešlo...mala som aj par dni lexaurin a nepomohlo.. eeg v phoode..tetaniu vylučili..MR ma čaká..krv je ok.. je to strašné..tie zašklby mam vyše 2 mesiacov
ahoj, no to keby som vedela.. :/ na MR sa nič neukázalo, takže neviem... je to už menej ale ako to bolo nejak samo to odznelo ale niekedy tie zašklby mávam viac..niekedy vôbec
Prosim vas z čoho ste nakoniec mali tie zasklby a mravencenie ? Bola to tetania ci niečo iné, ďakujem
Prosim vas z čoho ste nakoniec mali tie zasklby a mravencenie ? Bola to tetania ci niečo iné, ďakujem
@ivanaa346 ja som anpríklad neprišla na nič. mala som aj EMG robene a tiež nič neukazalo.. tak to nejak nikto nerieši..tak neviem

Tetania diagnostikovali mi ju pred pár týždňami Kúp si zatiaľ magnerot magnézium a ber pravidelne